ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:12
 

Η Τράπεζα Κύπρου εξασφάλισε τρεις βραβεύσεις για τη συμβολή της στην υγεία και τους εθελοντές της

Τα «Cyprus Responsible Business Awards ’19» επιβραβεύουν την πολυσχιδή προσφορά της στον κοινωνικό τομέα

Δελτίο Τύπου

Η Τράπεζα Κύπρου επιβραβεύεται για το έργο της στον τομέα της υγείας εξασφαλίζοντας τρία βραβεία, στο πλαίσιο των «Cyprus Responsible Business Awards ’19». 

Στην κατηγορία «Cause Advocacy» εξασφάλισε το βραβείο Platinum για την πρωτοβουλία στη «Μάχη Ενάντια στον Καρκίνο», το βραβείο Silver στην κατηγορία «Aριστεία στη συνεργασία» για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου και το βραβείο Bronze για τους Εθελοντές Τράπεζας Κύπρου στην κατηγορία «Εργαζόμενοι».

Η Τράπεζα είναι ο μοναδικός οργανισμός που έχει εξασφαλίσει το Platinum βραβείο για τη «Μάχη Ενάντια στον Καρκίνο», συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες.

Μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις στην ιστορία του εθελοντισμού των εργαζομένων της Τράπεζας, είναι η στήριξη και η ενεργή συμμετοχή στις δραστηριότητες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Με κύριο μήνυμα «Στη Μάχη Ενάντια στον Καρκίνο» οι εργαζόμενοι εργάζονται εθελοντικά για την «Πορεία Χριστοδούλας» και συμμετέχουν ενεργά σε παράλληλες εκδηλώσεις, εδώ και 20 χρόνια.
Κάθε χρόνο η Τράπεζα, με τη συμμετοχή περίπου 1,000 εθελοντών – μελών του προσωπικού της, εμπλέκεται ενεργά στις δράσεις του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και γίνεται συνοδοιπόρος της Πορείας Χριστοδούλας για οικονομική ενίσχυσή του.

Η εκστρατεία #stiMaxi είναι μία πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου με την οποία στηρίζονται οι συνάνθρωποί μας που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο καθώς και οι δικοί τους άνθρωποι. Με την πρωτοβουλία αυτή, η Τράπεζα στοχεύει να εμπνεύσει, να κινητοποιήσει και να καλέσει τον κόσμο να γίνει σταθερός υποστηρικτής της ελπίδας και ανακούφισης των ασθενών με καρκίνο.

Η βράβευση του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, του πρώτου Κέντρου στην Κύπρο και την Ελλάδα που λαμβάνει την πιστοποίηση ποιότητας CHKS (Caspe Healthcare Knowledge Systems), επιβραβεύει επίσης τη διαχρονική στήριξη της Τράπεζας προς το Κέντρο Αριστείας για τη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου.

Επίσης, μια από τις βραβεύσεις αφορά τη συμμετοχή του προσωπικού, ως εθελοντές, σε πρωτοβουλίες που στηρίζουν την κοινωνία και το κοινωνικό σύνολο.

Εκτός από την πρωτοβουλία #stiMaxi τα μέλη του προσωπικού της Τράπεζας προσφέρουν τις εθελοντικές τους υπηρεσίες στην υποστήριξη δράσεων του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας όπως είναι το Ελπίδα Ίδρυμα για Παιδιά με Καρκίνο και Λευχαιμία, το Funraising, το Κέντρο Φωλιά για τους ασθενείς με σπάνιες παθήσεις, η «Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού, το Βαγόνι Αγάπης, το Ένα Όνειρο Μια Ευχή, το Σοφία για τα Παιδιά, και άλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X