ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η τρίτη γενιά του Range Rover Sport επαναπροσδιορίζει την σπορ πολυτέλεια

Δελτίο Τύπου

Παρορμητικό, συναρπαστικό, ασυμβίβαστο, στην τρίτη γενιά του, το Range Rover Sport,  έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία, συνδυάζοντας την σπορ πολυτέλεια και τη δυναμική εμφάνιση με την κορυφαία απόδοση εντός και εκτός δρόμου. 

Μοντέρνο, προηγμένο και δυναμικό, με εκλεπτυσμένο εξωτερικό σχεδιασμό, το Range Rover Sport διατηρεί  την ταυτότητα της εταιρείας διαθέτοντας δυναμικά στοιχεία και μυώδεις αναλογίες. Χαρακτηρίζεται ακόμη από τη φινέτσα και τον υπερπολυτελή χαρακτήρα του εμβληματικού Range Rover, έχοντας υιοθετήσει κορυφαίες τεχνολογίες άνεσης, ασφάλειας και πρακτικότητας.

Όλα τα νέα μοντέλα Range Rover Sport είναι εξοπλισμένα με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων ZF και Intelligent All-Wheel Drive, το οποίο προβλέπει διαισθητικά όπου απαιτείται πρόσφυση και παρέχει την πιο αποτελεσματική κίνηση σε όλες τις συνθήκες, ενώ βελτιστοποιεί την απόδοση.

Η εργονομική θέση οδήγησης τύπου cockpit αποτελεί στοιχείο του οδηγοκεντρικού χαρακτήρα της καμπίνας.

Στοιχεία όπως τα ρυθμιζόμενα, θερμαινόμενα και αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα με λειτουργία μασάζ και τα εργονομικά με βελτιστοποιημένη γεωμετρία πίσω καθίσματα, είναι ιδανικά για ένα συναρπαστικό και άνετο ταξίδι.

Το νέο Range Rover Sport, παράγεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο του Solihull στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για μια ιστορική τοποθεσία που θεωρείται το ‘πνευματικό σπίτι’ της Land Rover και που μετατράπηκε, μετά από επανασχεδιασμό του, σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής των Range Rover και Range Rover Sport.

Εκθεσιακοί χώροι:
Cyprus Premium Automobiles
Λευκωσία: Λεωφ. Λάρνακος 7, 1035
Λεμεσός: Μάξιμου Μιχαηλίδη 4, 3106

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση