ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Universal Life στηρίζει για 20η συνεχή χρονιά τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου

Δελτίο Τύπου

Με την ευκαιρία της 22ης Ετήσιας Βδομάδας Ρευματοπαθειών, ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου (ΣυΡεΚ) διοργάνωσε Διάσκεψη Τύπου την Παρασκευή, 6 Μαΐου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων των κεντρικών γραφείων της Universal Life στη Λευκωσία. Στη διάσκεψη ανακοινώθηκε η έναρξη  της Παγκύπριας Εκστρατείας «Δες το αλλιώς, #ΣΥμποΡΕΥόΜΑστε» στην οποία η Universal Life είναι Διαχρονικός Χορηγός και έχει ως κύριο στόχο τη διαφώτιση του κοινού για τη σημαντικότητα της έγκαιρης διάγνωσης στις ρευματοπάθειες.

Σε δήλωσή της, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου, κα. Άντρη Φωκά, χαιρέτησε τη διάσκεψη ευχαριστώντας τους χορηγούς και κυρίως την Universal Life για τη διαχρονική της στήριξη. Αναφερόμενη στην Εβδομάδα Ρευματοπαθειών δήλωσε ότι αποτελείται από δύο άξονες. Ο πρώτος είναι να δοθεί το μήνυμα στους φορείς για την σωστή και ασθενοκεντρική προσέγγιση στην θεραπεία των ασθενών, με σωστή ποιοτική αποκατάσταση, ψυχολογική στήριξη και γενικά την σφαιρική αντιμετώπιση των ρευματικών παθήσεων από όλους τους επαγγελματίες υγείας και ο δεύτερος η ενδυνάμωση των ασθενών μέσα από την εκπαίδευση και την επαναδραστηριοποίησή τους με τρόπους που περιλαμβάνουν την φυσική άσκηση, την ψυχική και πνευματική ενδυνάμωση, αλλά και την κοινωνική στήριξη. 

Εκ μέρους της Universal Life, η κα. Αιμιλία Ορφανίδου, τόνισε πως η ετήσια Βδομάδα Ρευματοπαθειών αποτελεί πλέον ένα θεσμό ο οποίος κάθε χρόνο πετυχαίνει όλο και περισσότερα,  όχι μόνο σε θέματα διαφώτισης του κοινού αλλά και για την ευαισθητοποίηση όλων ώστε να μπορούμε να συμβάλουμε σε μια πιο πολιτισμένη κοινωνία που αποδέχεται τα άτομα με ρευματοπάθειες και τους παρέχει τα εφόδια για μια καλύτερη και πιο ποιοτική διαβίωση. Ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για το τεράστιο έργο που επιτελεί και δήλωσε πως ως Διαχρονικός Χορηγός τα τελευταία 20 χρόνια, η Universal Life θα συμπορευθεί και θα στηρίξει την εκστρατεία ενημέρωσης με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση