ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Universal Life στηρίζει για μια ακόμα χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος

Δελτίο Τύπου

H Universal Life συμμετέχει ως περήφανος Χορηγός του «Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος» στο πλαίσιο δράσεων της Εταιρείας γύρω από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και της ευαισθησίας της σε θέματα πολιτισμού.

Η επετειακή διοργάνωση του 25ου «Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος» η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου 2022, περιλαμβάνει πέντε υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου παραγωγές με σύγχρονη αισθητική και καλλιτεχνική προσέγγιση πάνω στο αρχαίο ελληνικό δράμα, από σημαντικούς θεατρικούς οργανισμούς. Οι παραγωγές θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Ωδείο Πάφου, στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ’ και στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου και περιλαμβάνουν παραστάσεις όπως: «Οιδίπους Τύραννος» από το Εθνικό Θέατρο Σεράγεβο και το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου MESS, «Ηλέκτρα.25» από το Atalaya Teatro της Ισπανίας, «Προμηθέας Δεσμώτης» από το Θέατρο Πορεία, «Ελένη» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και «Αίας» από το Εθνικό Θέατρο Ελλάδας. 

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, κ. Χρίστος Γεωργίου σε δήλωση του, ευχαρίστησε θερμά την Universal Life που για μια ακόμα χρονιά στάθηκε αρωγός και στήριξε αυτόν τον πολύ σημαντικό πολιτιστικό θεσμό, ο οποίος με την πολύχρονη παρουσία του κατάφερε αφενός να βάλει την Κύπρο στον παγκόσμιο φεστιβαλικό χάρτη και αφετέρου να φέρει την καλλιτεχνική δημιουργία πιο κοντά στην κοινωνία απευθυνόμενο στα ευρύτερα στρώματά της.

Σε δική του δήλωση ο Γενικός Διευθυντής της Universal Life κ. Κύπρος Μοιράνθης τόνισε ότι  για την Universal Life έχει ιδιαίτερη αξία να στηρίζει τον πολιτισμό και το θέατρο, κυρίως σε διοργανώσεις όπως αυτές όπου φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά στον πολιτισμό και την τέχνη και κυρίως πιο κοντά στον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση