ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης μέσω του νέου δικτύου διανομής Ambient, παρουσιάζει στην Κυπριακή αγορά τα προϊόντα Nandos, Ryvita & Jordan

Με ένα υποδειγματικό δίκτυο διανομής που καλύπτει 3.200 σημεία πώλησης που εξυπηρετούν τουλάχιστον 2.500 πελάτες

Δελτίο Τύπου

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η ηγέτιδα εταιρεία της Κύπρου στην παραγωγή τροφίμων, επενδύει συνεχώς και στοχευμένα και στη διανομή των προϊόντων της.

Με ένα υποδειγματικό δίκτυο διανομής που καλύπτει 3.200 σημεία πώλησης που εξυπηρετούν τουλάχιστον 2.500 πελάτες, κυριαρχεί στην αγορά διατηρώντας σταθερά την ικανοποίηση των καταναλωτών σε υψηλά επίπεδα.

Πρόσφατα, η Χαραλαμπίδης Κρίστης, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου εξειδικευμένου δικτύου διανομής, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες που επιβάλλουν 3 νέες κατηγορίες προϊόντων «ξηρού φορτίου» από κορυφαίες μάρκες του εξωτερικού.
Μένοντας απόλυτα πιστή στη στρατηγική της συνεχούς διεύρυνσης των επιλογών που προσφέρει στο κοινό, μέσω του νέου εξειδικευμένο δικτύου διανομής Ambient, τα παγκόσμιας εμβέλειας προϊόντα Nandos, Ryvita και Jordan, θα φτάνουν πλέον σε όλα τα νοικοκυριά της Κύπρου.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, πρωτοπορεί για άλλη μία φορά εμπλουτίζοντας τη γκάμα της με κορυφαία προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.

#AmbientDistributionNetwork
#Nandos #Ryvita #Jordan
#CharalambidesChristis
#ToKaliteroMas
#ToKaliteroStiDiatrofiMas
#EtosDiatrofis2022

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, είναι ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων. Η εταιρεία, προσφέρει διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, δείχνοντας μέριμνα σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, συνεργαζόμενη με τοπικούς παραγωγούς.

Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας και τη μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων μέσα από απεριόριστες επιλογές ποιοτικής διατροφικής απόλαυσης, με ελεύθερη και ισότιμη πρόσβαση σε όλους τους Κύπριους πολίτες και καταναλωτές και να συμβάλει καθοριστικά στο νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, με σεβασμό στον άνθρωπο, στη φύση και στις νεότερες γενιές.

Αποστολή της εταιρείας είναι να συμβάλει σε ένα βιώσιμο και καλύτερο μέλλον για όλους και να εξελίσσει και να προβάλει πολύ-επίπεδα τη διατροφική κληρονομιά της Κύπρου σε όλον τον κόσμο.

Προσηλωμένη στο όραμά της, εστιάζει και στο θετικό αντίκτυπο της εταιρείας στην κοινωνία της Κύπρου. Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης, εφαρμόζει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ΕΚΕ «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», ένα πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης κι έμπρακτης προσφοράς, του οποίου πυρήνας είναι τα παιδιά και οι νέοι, βελτιώνοντας τις συνθήκες υγιεινής, διατροφής, επιμόρφωσης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας τους.

Έχοντας την Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική Διακυβέρνηση στον πυρήνα της στρατηγικής της, η Χαραλαμπίδης Κρίστης έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ESG, το οποίο αναπτύσσεται σε όλο το οικοσύστημα τις εταιρίας, ενώ έχοντας εναρμονιστεί με το νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, μαζί με τη Συμμετοχή έχουν στόχο να δημιουργήσουν προστιθέμενη κοινωνική αξία και υπό την υιοθέτηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Οι δράσεις της Χαραλαμπίδης Κρίστης, αγκαλιάζου και τον αθλητισμό, προάγοντας το πνεύμα του Ολυμπιακού και του Παραολυμπιακού ιδεώδες, ως Μέγας Χορηγός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και στηρίζοντας πολυεπίπεδα κύπριους αθλητές, Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση