ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Χριστουγεννιάτικη προσφορά που περίμενες είναι εδώ!

Τα καλύτερα δώρα είναι Epic με μέχρι και €340 έκπτωση σε smartphone και όλα απεριόριστα από €19,99/μήνα!

Δελτίο Τύπου

Στην Epic γνωρίζουμε πολύ καλά από δώρα και αυτά τα Χριστούγεννα σου τα προσφέρουμε για ακόμη μια χρονιά με μέχρι και €340 έκπτωση σε νέο smartphone και ΟΛΑ απεριόριστα από μόνο €19,99/μήνα! 

Τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου ένα από τα κορυφαία smartphone της αγοράς με €0 ευρώ αρχικά και απίστευτη έκπτωση που φτάνει μέχρι και €340. Απλά μετάφερε τον αριθμό σου σε πλάνο κινητής Unlimited της Epic από μόνο €19,99 για τους πρώτους 12 μήνες και απόλαυσε τα πάντα απεριόριστα (GB, ομιλία, SMS) με το #1 δίκτυο κινητής in test.

Αυτά τα Χριστούγεννα ζήσε, κράτησε και μοιράσου κάθε Epic στιγμή με το καινούριο σου κινητό από τη σειρά iPhone 14 ή τη σειρά Samsung Galaxy S22 ή όποιο άλλο κινητό επιθυμείς. Επέλεξε απλά αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και ετοιμάσου να απολαύσεις τις δυνατότητές του στο maximum, με τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες του 5G δικτύου της Epic.

Πάρε το χριστουγεννιάτικο δώρο που σου αξίζει σε ένα από τα καταστήματα Epic σε όλη την Κύπρο, σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών, online στο epic.com.cy, ή τηλεφωνικώς στο 159. 

H προσφορά ισχύει μέχρι 8 Ιανουαρίου 2022 για νέους συνδρομητές αλλά και για υφιστάμενους με ανανέωση συμβολαίου.

Για πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις: https://www.epic.com.cy/el/page/9rTJfY~lk/xmas-offer2022


Σχετικά με την
Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 19 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο "Best Mobile Network in Test" από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο "Fastest Mobile Network in Cyprus" από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση