ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Iron Mountain - Παγκόσμιος ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό εταιρειών

Η εταιρεία αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της αποθήκευσης, διαχείρισης και προστασίας πληροφοριών και ευαίσθητων δεδομένων

Έτοιμη να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στο νέο άλμα ψηφιακού μετασχηματισμού που επιτελείται στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία είναι η Iron Mountain. Αξιοποιώντας την εμπειρία 70 ετών και την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει, η πολυεθνική εταιρεία προσφέρει παγκοσμίως συστήματα που θα φέρουν τις εταιρείες μπροστά στην ψηφιακή μεταρρύθμιση.

Η Iron Mountain ιδρύθηκε το 1951 και αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της αποθήκευσης, διαχείρισης και προστασίας πληροφοριών και ευαίσθητων δεδομένων. Εδρεύει στη Βοστώνη στις Ηνωμένες Πολιτείες και χαίρει της εμπιστοσύνης περισσότερων από 230.000 οργανισμών σε όλο τον κόσμο, µε παρουσία σε περισσότερες από 54 χώρες, µε πάνω από 1.600 εγκαταστάσεις. Οι υπηρεσίες της επικεντρώνονται στην ασφαλή φύλαξη και διαχείριση της πληροφορίας µε λύσεις που διευκολύνουν την αποτελεσματική λειτουργία και ενισχύουν τις δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού της καθημερινής λειτουργίας των πελατών της.

Από την οργάνωση και ασφαλή φύλαξη του φυσικού αρχείου στην ψηφιοποίηση-scanning και επεξεργασία της απαραίτητης πληροφορίας σε όποια μορφή υπάρχει, εφαρμόζοντας τεχνολογίες AI και ML, στην ασφαλή και ψηφιακή αναζήτηση και πρόσβαση στη ζητούμενη πληροφορία µέσω καινοτόμων πληροφοριακών συστημάτων ECM, μέχρι την εμπιστευτική καταστροφή της πληροφορίας σε κάθε μορφή της, καλύπτει κάθε απαίτηση και ανάγκη του κύκλου της πληροφορίας από τη δημιουργία μέχρι την οριστική διαγραφή. Εφαρμόζει µε ασφάλεια ψηφιακές τεχνολογίες και διαδικασίες πλήρως συμμορφούμενες τόσο µε το κανονιστικό πλαίσιο και τις διατάξεις όσο και µε τις εσωτερικές ανάγκες και διαδικασίες κάθε οργανισμού, ανεξαρτήτως του τομέα δραστηριοποίησης και του μεγέθους του.

Στην Κύπρο η Iron Mountain δραστηριοποιείται από το 2004, έχοντας επενδύσει σε σύγχρονα κέντρα ασφαλούς αποθήκευσης αρχείων και σε καινοτόμες τεχνολογίες αιχμής για την ψηφιακή διαχείριση της πληροφορίας, καθιστώντας την ηγέτιδα στη χώρα. Σήμερα τις υπηρεσίες της εμπιστεύονται περισσότερες από 700 επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας, όπως τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, ναυτιλίας, παροχής νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς και κατασκευών, εμπορίου και βαριάς βιομηχανίας.

Μέσω των νέων προσφερόμενων ψηφιακών λύσεων που συνεχίζουν να κερδίζουν συνεχώς έδαφος, ενισχύθηκε η τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε απαιτητικά έργα και υπηρεσίες. Σε συνδυασμό µε την υψηλή τεχνολογία που διαθέτει η IRM Inc. και τις απαραίτητες επενδύσεις, δημιουργήθηκε το κατάλληλο μείγμα που λειτούργησε ως πολλαπλασιαστής απόδοσης όλων των δεικτών της εταιρείας, καθιστώντας την εταιρεία σημείο αναφοράς ψηφιακών λύσεων στην επιτελούμενη μετάβαση από τον αναλογικό τρόπο εργασίας στον ψηφιακό.

Πυλώνες υπηρεσιών

Οι βασικοί πυλώνες υπηρεσιών της εταιρείας είναι η διαχείριση αρχείων και πληροφοριών, οι υπηρεσίες ψηφιοποίησης και καταγραφής δεδομένων, η εμπιστευτική καταστροφή πληροφοριών και εγγράφων, καθώς και η παροχή συστημάτων ηλεκτρονικής διαχείρισης περιεχομένου (Enterprise Content Management). Στόχος της εταιρείας είναι η συνέχιση παροχής ποιοτικών υπηρεσιών στην αγορά και η ανάδειξη των δυνατοτήτων και λύσεων που γρήγορα και εύκολα μπορεί κάθε οργανισμός να εφαρμόσει, κάνοντας σημαντικά βήματα προς τον ψηφιακό µετασχηµατισµό του.

Οι υποδομές, η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η ασφάλεια που παρέχει η Iron Mountain, σε συνδυασμό µε τους εξειδικευμένους ανθρώπινους πόρους και τις εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου της, προσφέρουν τα απαραίτητα εργαλεία για την αναβάθμιση κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Διαχρονικά, η Iron Mountain τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο έχει την ευχέρεια να αναγνωρίζει τις ανάγκες που προκύπτουν στη διαχείριση της πληροφορίας, κυρίως γιατί υπάρχει σφαιρική και ολοκληρωμένη αντίληψη της ροής των δεδομένων σε φυσική και σε ηλεκτρονική μορφή.

Ψηφιακή μεταρρύθμιση

Η ανάγκη για ψηφιοποίηση ανέκαθεν προκύπτει για πολύ ουσιαστικούς εμπορικούς ή επιχειρησιακούς λόγους, όπως η ανάπτυξη και εξέλιξη της αποδοτικότητας των ροών πληροφοριών, η ανάγκη για αύξηση των ελέγχων, για αύξηση των επιπέδων ασφάλειας της πληροφορίας τόσο σε φυσικό όσο και σε ψηφιακό επίπεδο, αλλά και η ραγδαία ανάπτυξη των customer-facing εργαλείων που οδηγούν και τη μετέπειτα αναβάθμιση των εσωτερικών συστημάτων. Αρκετοί και σημαντικοί παράγοντες οδήγησαν αρχικά διάφορους τομείς της αγοράς στην ψηφιοποίηση, παράγοντες οι οποίοι εξακολουθούν και σήμερα να δημιουργούν τα αναγκαία κίνητρα για μαζική ψηφιοποίηση ιστορικού αρχείου και ενσωμάτωση ηλεκτρονικών ροών εργασίας στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Το ενδιαφέρον για ψηφιακή μεταρρύθμιση είναι υπαρκτό στην πλειονότητα των οργανισμών από όλους σχεδόν τους τομείς της αγοράς, αλλά και από τον δημόσιο τομέα. Την τελευταία διετία η Iron Mountain εντοπίζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, κάτι που συμπίπτει και µε τη στρατηγική ψηφιακής διακυβέρνησης στις περισσότερες χώρες. Παράλληλα, η πανδημία, που ακόμη είναι σε εξέλιξη, έχει αποδείξει πως η άμεση πρόσβαση στην πληροφορία, στα έγγραφα και στα δεδομένα, είναι πλέον το αναγκαίο εργαλείο για την προσαρμογή και την ομαλή συνέχιση των λειτουργιών μέσα από αυτές τις συνθήκες. Επίσης, η συνεχής εξέλιξη ψηφιακών λύσεων καθώς και οι δυνατότητες που υπάρχουν και ενδυναμώνονται συνεχώς, µε την εφαρμογή τεχνολογιών Artificial Ιntelligence και Machine Learning, δίνουν τεράστια προοπτική στην περαιτέρω ενσωμάτωση ψηφιακών εφαρμογών από τους οργανισμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση