ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Jeremyville x Eastpak: Η συλλογή από τσάντες που θα γεμίσει τη ζωή μας με τα πιο θετικά vibes

Προωθητική Ενέργεια

Αν σου αρέσουν οι τέχνες, τα γραφικά, το στιλ, τα χρώματα και θέλεις να συμβαδίζεις με τη μόδα της κάθε εποχής και ψάχνεις μια τσάντα που να αντιπροσωπεύει τα θετικά σου vibes, η αναζήτηση σου μόλις έχει φτάσει στο τέλος της. Η Eastpak μόλις κυκλοφόρησε τη νέα συλλογή της, σε συνεργασία με τον απίθανο καλλιτέχνη Jeremyville, η δουλειά του οποίου βρίσκεται σε ό,τι wow συμβαίνει εκεί έξω. Ο Αυστραλο-Νεοϋρκέζος καλλιτέχνης είναι ό,τι πιο hot αυτή την περίοδο στον κόσμο του design, των τεχνών και της μόδας, έχοντας συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο prestigious brands.

Η νέα συλλογή «Jeremyville x Eastpak» αποτελείται από σακίδια πλάτης και τσαντάκια μέσης, όλα σε χρώματα και μοτίβα, που χαρακτηρίζονται από έντονα χρώματα, μοντέρνα γραφικά και αποπνέουν μια διάθεση για χαρά, διασκέδαση και δημιουργία, στο πνεύμα του σλόγκαν «Be yourself and nobody else».

Στη συλλογή «Jeremyville x Eastpak», το κλασσικό, εικονικό σακίδιο πλάτης Eastpak αναβαθμίζεται με τα χαρακτηριστικά γραφιστικά του Jeremyville, όπου φράσεις και λέξεις που αποπνέουν θετικότητα, διάθεση για ζωή και παρακινούν τον καθένα μας να είναι ο εαυτός του, σε τρία διαφορετικά σακίδια, σε διαφορετικά χρωματικά φόντα.

Star item της συλλογής, το top-loading backpack, σχέδιο που κυκλοφορεί μόνο σε αυτή τη συλλογή. Ένα σακίδιο σε ανοικτό γαλάζιο χρώμα και design που με ένα έξυπνο τρόπο απεικονίζει ένα χαρούμενο πρόσωπο - ιδανικό για όσους ψάχνουν μια τσάντα που να χωρά όλα όσα θέλουν να κουβαλούν μαζί τους σε κάθε στιγμή της μέρας.

Αν ψάχνετε τσάντες και σακίδια σε πρωτότυπα μοτίβα και θέλετε να ξεχωρίζετε με τις επιλογές σας, ψάξτε την νέα συλλογή «Jeremyville x Eastpak» στο κατάστημα Eastpak και σε επιλεγμένους μεταπωλητές. 

Digeni Akrita 81 Nicosia CY 1070
www.eastpak.com.cy
www.get-a-bag.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση