ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Jet2: Αυξάνει τις αεροπορικές θέσεις για την Πάφο

Βλέπει ισχυρή ζήτηση για διακοπές Βρετανών την χειμερινή περίοδο 23/24

Ανταποκρινόμενη στην συνεχιζόμενη ζήτηση για διακοπές την χειμερινή περίοδο 2023-2024, η εταιρεία Jet2.com και η Jet2holidays έχουν προχωρήσει σε αύξηση της χωρητικότητας τους σε Πάφο, αλλά και τους τουρκικούς προορισμούς της Αττάλειας και του Νταλαμάν. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η επέκταση αντιπροσωπεύει επιπλέον 32.000 θέσεις προς πώληση και συνολικά 4,3 εκατομμύρια διαθέσιμες αεροπορικές θέσεις για τον χειμώνα 23/24.

Συγκεκριμένα, πέραν των 10.500 θέσεων έχουν διατεθεί προς πώληση για την Πάφο με επιπλέον πτήσεις για τον Δεκέμβριο και κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, από τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ, Λιντς Μπράντφορντ,  Μάντσεστερ, Εδιμβούργου και το Στάνστετ του Λονδίνου. Οι επιπλέον πτήσεις για την Πάφο, προστέθηκαν τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο και την περίοδο της Πρωτοχρονιάς από τα έξι βρετανικά αεροδρόμια (Μπέρμιγχαμ, Λιντς Μπράντφορντ, Μάντσεστερ, Εδιμβούργο και Λονδίνο Στάνστεντ).

Οι εταιρείες, ενισχύουν την χωρητικότητα και προς το Νταλαμάν με περισσότερες από 15.000 θέσεις, επεκτείνοντας την σεζόν μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, καθώς και στην Αττάλεια προσθέτοντας πάνω από 6.000 θέσεις από εννέα βρετανικά αεροδρόμια.

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays δήλωσε: «Τις τελευταίες εβδομάδες επεκτείναμε τα προγράμματά μας για τον φετινό χειμώνα και το καλοκαίρι και σήμερα συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στην ισχυρή ζήτηση διευρύνοντας το πρόγραμμά μας και για τον επόμενο χειμώνα. Η προσθήκη χωρητικότητας κατά τις περισσότερες εποχές του έτους, δείχνει πόσο δημοφιλείς συνεχίζουν να είναι οι πτήσεις και τα πακέτα διακοπών μας και γνωρίζουμε ότι αυτή η επιπλέον χειμερινή ηλιοφάνεια στο Νταλαμάν την Αττάλεια και την Πάφο θα είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους πελάτες και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Για άλλη μια φορά, επιδεικνύουμε τη δέσμευσή μας στην Τουρκία και την Κύπρο, δύο εκπληκτικούς προορισμούς που εξακολουθούν να είναι σταθεροί αγαπημένοι για τους βρετανούς παραθεριστές όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του χειμώνα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση