ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:46
 

K. Treppides & Co Ltd: Ανεξάρτητη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Κύπρο

Η Εταιρεία η οποία ξεκίνησε τις εργασίες τις το 1985, διαθέτει 35 χρόνια εμπειρίας και μια επίλεκτη ομάδα έμπειρων στελεχών

Δελτίο Τύπου

Μάριος Α. Κοσμά
Διευθύνων Σύμβουλος
K. Treppides & Co Ltd

Που δραστηριοποιείται η εταιρεία, σε ποιον επαγγελματικό κλάδο/τομέα και από πότε;

Η K. Treppides & Co Ltd, είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία στην Κύπρο, με εδραιωμένη διεθνή παρουσία και γραφεία στη Μεγάλη Βρετανία και τη Μάλτα. Σήμερα η εταιρεία εργοδοτεί γύρω στους 200 επαγγελματίες. Προσφέρει ένα πλήρες φάσμα συμβουλευτικών, φορολογικών, λογιστικών υπηρεσιών σε ομίλους, εταιρείες και επενδυτές που δραστηριοποιούνται σε διεθνή βάση σε διάφορους οικονομικούς και επιχειρηματικούς τομείς. Η Εταιρεία η οποία ξεκίνησε τις εργασίες τις το 1985, διαθέτει 35 χρόνια εμπειρίας και μια επίλεκτη ομάδα έμπειρων στελεχών οι οποίοι μπορούν να καθοδηγούν και να βοηθήσουν επενδυτές και επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εδραίωσης και μετέπειτα επενδυτικής δραστηριότητας στην Κύπρο και διεθνώς.

Ποια είναι η εικόνα/ παρουσία της εταιρείας στην αγορά, που οφείλεται η επιτυχία της και ποια τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ιστορία της;

Η εταιρεία είναι γνωστή στην αγορά ως η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια εταιρεία αμιγώς Κυπριακή η οποία δημιουργεί καθημερινά τις δικές τις υποδομές και η οποία διευθύνεται από την Κύπρο. Η επιτυχία της οφείλεται στη ποιότητα του προσωπικού της που επιλέγει έχοντας σαν κύριο κριτήριο τον ανθρώπινο παράγοντα και τον χαρακτήρα του κάθε υποψηφίου. Η εταιρεία διαχρονικά μεγάλωσε σε αριθμό τόσο πελατών όσο και προσωπικού επειδή στηρίζεται στις πιο κάτω αξίες:

1. Ειλικρίνεια και σεβασμός προς τους πελάτες κτίζοντας ειλικρινείς διαχρονικές σχέσεις

2. Ειλικρίνεια και σεβασμός προς το προσωπικό λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον ανθρώπινο παράγοντα

3. Τελειότητα στην παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας ανεξάρτητου μεγέθους και διάρκειας

4. Τελειότητα στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού

Το στοιχείο που χαρακτηρίζει την ιστορία της είναι οι διαχρονικές αξίες και η επικέντρωση στους στόχους της εταιρείας που είναι η επέκταση του διεθνούς τις δικτύου μέσω οργανικής ανάπτυξης.

Ο σημερινός πυρήνας των δραστηριοτήτων της εταιρείας και η επίτευξη στόχων.

Ο στόχος της εταιρείας ήταν να γίνει η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παροχή των υπηρεσιών μόνο σε εταιρείες διεθνών δραστηριοτήτων καθώς το προσωπικό της εταιρείας εργαζόταν και εργάζεται σε συνθήκες πλήρης απασχόλησης.

Η εταιρεία από μια εταιρεία παροχής λογιστικών και ελεγκτικών υπηρεσιών μετεξελίχθηκε σε μια εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με εξειδίκευση στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και στον τομέα της τεχνολογίας, εταιρειών δημιουργίας λογισμικών και στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η εμπειρία στους εν λόγω τομείς είναι τόσο εξειδικευμένη που κατατάσσει την εταιρεία, ίσως ως την μόνη εταιρεία στη Κύπρο η οποία μπορεί και έχει γνώσεις να προσφέρει υπηρεσίες στις εν λόγω οικονομικές δραστηριότητες εταιρειών.

Σήμερα η εταιρεία επικεντρώνεται στον τομέα παροχής Συμβουλευτικών υπηρεσιών, Λογιστικών υπηρεσιών, Ελεγκτικών υπηρεσιών και Φορολογικών υπηρεσιών συμμόρφωσης.

Η εταιρεία έχει γραφεία στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λονδίνο και Μάλτα.

Πως αντιμετωπίστηκαν τα χρόνια της οικονομικής κρίσης;

Η αναστάτωση λόγω τις οικονομικής κρίσης στην Κύπρο το 2013 αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία, η εταιρεία λόγω τις επικέντρωσης στην παροχή υπηρεσιών σε εταιρείες διεθνών εταιριών είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία την διεθνή οικονομική κρίση του 2008. Ως εκ τούτου η ανάκαμψη του 2009-2012 είχε βοηθήσει έτσι ώστε να έχει τις μικρότερες επιπτώσεις, αν αφαιρέσουμε οικονομικές ζημιές κυρίως λόγω την ηθικής αντιμετώπισης των επιλογών της εταιρείας.

Προτεραιότητα το 2013 ήταν η διασφάλιση των θέσεων εργασίας του προσωπικού της εταιρείας, κάτι το οποίο επιτεύχθηκε με επιτυχία. Η σιγουριά που ένιωθε το προσωπικό ήταν ο ιθύνων παράγοντας στην μετέπειτα επιτυχία της εταιρείας και στην εδραίωση στην Κυπριακή αγορά.

Ο δρόμος της επίτευξης υψηλών ρυθμών ανάπτυξης είναι μακρύς;

Ναι όντος, υπάρχει ένας μακρύς δρόμος προς την επιτυχία ο οποίος χρειάζεται υπομονή και επιμονή ειδικά με τους ρυθμούς ανάπτυξης στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Απαιτείται συνεχής ενημέρωση και ανταπόκριση στις προκλήσεις για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να συνεχίσουμε ως η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με έδρα την Κύπρο η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς.

Ο επόμενος στρατηγικός στόχος της εταιρείας και οι προκλήσεις στο μέλλον.

Οι επιχειρήσεις καλούνται να λειτουργήσουν μέσα σε ένα πιο αυστηρό ρυθμιστικό πλαίσιο, με επίκεντρο την πραγματική διαφάνεια, το οποίο παρέχει ασφάλεια και προστασία στους επενδυτές αυξάνοντας την αξιοπιστία της Κύπρου σαν χρηματοοικονομικό κέντρο. Οι διάφοροι παράγοντες επιβάλλουν στις εταιρείες να ενεργούν με πραγματική παρουσία στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Η Κύπρος σαν κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να εφαρμόσει όλες τις Ευρωπαϊκές οδηγίες και να συμμορφωθεί πλήρως με το περιεχόμενο τους. Επομένως, πρακτικές που στο παρελθόν θεωρούνταν αποδεκτές δεν θα είναι στο μέλλον, άρα, θα αλλάξει το μοντέλο λειτουργίας όλων των οργανισμών. Για να μπορέσει η εταιρεία μας να παραμείνει στην κορυφή των εταιρειών παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και να είναι ανταγωνιστική στις προκλήσεις και στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον όπως αυτό διαμορφώνεται καλείται να διαμορφώσει και να εκπαιδεύσει το προσωπικό έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του νέου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Οι αλλαγές προκαλούν αντιδράσεις αλλά με τις εμπειρίες του παρελθώντος μπορέσαμε και θα μπορέσουμε να παραμείνουμε πρωταγωνιστές και πρωτοπόροι στις νέες υπηρεσίες που χρειάζονται οι επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Πότε πάει σπίτι του ο άνθρωπος που είχε ως ύψιστο καθήκον του την πραστασία των οικονομικών της οικογένειας ...»
ΑΚΑ  |  11:07

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

Επιπλέον 200 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους

«https://www.alphanews.live/cyprus/giannakis-spetsiotis-o-anthropos-poy-diekdikei-gia-toys-hamilosyntaxioyhoys ...»
Αντωνης Φωτεινος  |  08:34

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X