ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Και Πρωτευουσιάνος ο Παπαντωνίου εντός του 2018

Αναμένεται επιχειρηματική κίνηση της εταιρείας, εξετάζοντας αρκετές περιοχές της Λευκωσίας

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Ο ανταγωνισμός στην αγορά των υπεραγορών της Λευκωσίας αναμένεται να εκτοξευθεί στο μάξιμουμ, καθώς άλλη μια υπεραγορά πρόκειται να ανοίξει στην πρωτεύουσα, ακολουθώντας την ανακοίνωση ότι θα ανοίξουν οι υπεραγορές SPAR στην Κύπρο. Αυτή τη φορά η είδηση έρχεται από εγχώριο brand, την υπεραγορά Παπαντωνίου συγκεκριμένα, η οποία έχει στα σχέδιά της το άνοιγμα καταστήματος και στη Λευκωσία τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ». Από την αρχή του έτους έως και σήμερα εξάλλου, η εμπορική κίνηση στις υπεραγορές όχι μόνο είναι απόλυτα ικανοποιητική, αλλά ισχυρή. Παράλληλα οι υπεραγορές, βάζουν πλέον φρένο στη συντήρηση δυνάμεων, εφόσον τα τελευταία χρόνια κατά την περίοδο της κρίσης, πιέστηκε η κερδοφορία τους. Γεγονός είναι πάντως ότι οι υπεραγορές ναι μεν πιέστηκαν από τη μείωση του καλαθιού της νοικοκυράς – διότι οι καταναλωτές επικεντρώθηκαν στα απολύτως απαραίτητα κατά τα χρόνια της κρίσης - αλλά θεωρητικά ήταν οι λιγότερο χαμένες από όλα τα είδη καταστημάτων. Γι΄ αυτό και έχουν γίνει από την αρχή του έτους ανακοινώσεις νέων Brands που θα έρθουν, ή και ήρθαν ήδη στην Κύπρο να δραστηριοποιηθούν.

Κληθείς να σχολιάσει την πληροφορία της «Κ» ο Διευθύνων Σύμβουλος της C.A.C. Papantoniou, Χαράλαμπος Παπαντωνίου είπε: «Επιθυμία μας είναι εντός του καινούργιου χρόνου να προσπαθήσουμε να βρούμε μια τοποθεσία στη Λευκωσία για να ανοίξουμε υπεραγορά. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει συγκεκριμένη περιοχή, κάνουμε κάποιες σκέψεις, εξετάζουμε όλα τα σενάρια».

Το σενάριο

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» τις οποίες όμως δεν επιβεβαίωσε ο κ. Παπαντωνίου, η υπεραγορά φαίνεται να φλερτάρει με κομμάτι οικοπέδου της Έγκωμης 19.811 τετραγωνικών μέτρων και αξίας 11.5 εκατ. ευρώ, το οποίο είναι προς πώληση από τη Μονάδα Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου (Real Estate Management Unit, REMU).

Υπογραμμίζεται ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της C.A.C. Papantoniou, δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία για το συγκεκριμένο οικόπεδο.

Οι υπεραγορές Παπαντωνίου σύμφωνα με το δικό τους ιστότοπο, δραστηριοποιούνται σε δύο τοποθεσίες στη Λεμεσό, δύο στην Πάφο, μία στη Χλώρακα, στην πόλη Χρυσοχούς και στο Πισσούρι.Είναι ένας «βασικός παίχτης» στις υπεραγορές της Λεμεσού και της Πάφου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση