ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αλλαγές πτήσεων στα αεροδρόμια λόγω παναπεργίας (πίνακας)

Αναμένεται να επηρεαστούν συνολικά 21 πτήσεις από και προς Λάρνακα και Πάφο

Η τρίωρη προγραμματισμένη απεργία από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 της Πέμπτης, αναμένεται να επηρεάσει και το πτητικό πρόγραμμα στα δύο αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Hermes Airports, μέχρι στιγμής αναμένεται να επηρεαστούν συνολικά 21 πτήσεις από και προς Λάρνακα και Πάφο. Συγκεκριμένα, στη Λάρνακα θα επηρεαστούν 16 πτήσεις- 9 αφίξεις και 7 αναχωρήσεις. Στην Πάφο θα επηρεαστούν 6 πτήσεις- 3 αφίξεις και 3 αναχωρήσεις.

Συνολικά αναμένεται να επηρεαστούν 4 χιλιάδες επιβάτες σε Λάρνακα και Πάφο που επρόκειτο να ταξιδέψουν μεταξύ 12:00-15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Με βάση τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν υπάρχουν ακυρώσεις πτήσεων. Οι πλείστες πτήσεις έχουν επαναπρογραμματιστεί με στόχο είτε να φτάσουν νωρίτερα είτε να αναχωρήσουν μόλις λήξει η απεργία.

Σημειώνεται ότι οι αεροπορικές εταιρείες έχουν ήδη ενημερώσει τους επιβάτες για τις νέες ώρες αναχώρησης των πτήσεων, ενώ στην ιστοσελίδα της Hermes αναμένεται να αναρτηθεί επικαιροποιημένο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της Hermes Airports εντός της ημέρας. Πληροφορίες από την Hermes αναφέρουν ότι οι εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης αν και θα συμμετέχουν στην απεργία, δεν θα αφήσουν κόσμο σε αεροσκάφος σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει άφιξη κατά την διάρκεια της απεργίας. 


Μετά την λήξη της απεργίας, έχουν γίνει διευθετήσεις για επιπλέον προσωπικό στα εροδρόμια ώστε ο κόσμος να περάσει γρήγορα μέσα προς αναχώρηση και να διεκπεραιωθεί το πτητικό πρόγραμμα χωρίς καθυστερήσεις.

Υπογραμμίζεται ότι αν κάποιος έχει πτήση μεταξύ εκείνων των ωρών και δεν έχει ενημέρωση, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την αεροπορική εταιρεία, ή με τον ταξιδιωτικό πράκτορα ή να ενημερωθεί από την ιστοσελίδα της εταιρείας για το αν έχει αλλάξει το πρόγραμμα πτήσης.

Από την μέχρι στιγμής ενημέρωση, στην απεργία θα συμμετέχουν οι εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης και για κάποιο διάστημα ο πύργος ελέγχου. Στην παναπεργία δεν θα συμμετέχει το προσωπικό ελέγχου διαβατηρίων. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση