ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

KEBE: Έκκληση για παραχώρηση κινήτρων για εμβολιασμό νέων

Tο αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουλίου

ΚΥΠΕ

Έκκληση για παραχώρηση κινήτρων το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουλίου για αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης των νέων, κάνει το ΚΕΒΕ με επιστολή που απέστειλε στα μέλη του, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα.

Το ΚΕΒΕ αναφέρει ότι συμμετείχε χθες σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, στο Προεδρικό Μέγαρο, σε μια προσπάθεια να αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη στους νέους, που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 18-30 ετών όπου όντως τα ποσοστά εμβολιασμού είναι πολύ χαμηλά.

Προσθέτει ότι «στη σύσκεψη αποφασίστηκε να γίνει έκκληση σε επιχειρήσεις και Οργανισμούς Δημοσίου Δικαίου, όπως παραχωρήσουν σχετικά κίνητρα για εμβολιασμό στην υπό αναφορά ηλικιακή ομάδα στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης».

«Είναι επιθυμία του Προέδρου της Δημοκρατίας όπως το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων εκδηλωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουλίου αλλά θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα αν αυτό γίνει νωρίτερα, κατά προτίμηση μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουλίου», προσθέτει.

Αναφέρει επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό οι επιχειρήσεις να λάβουν υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ηλικιακής ομάδας 18-30 χρόνων, κατά τον καθορισμό των κινήτρων/ωφελημάτων που θα προσφέρουν στη νεολαία.

Τέλος, το ΚΕΒΕ προτρέπει σε συμμετοχή των μελών του «στην όλη προσπάθεια για να επανέλθουμε στην ομαλότητα και να μην οδηγηθούμε σε περαιτέρω επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης με όλες τις αρνητικές συνέπειες για την υγεία των πολιτών και την οικονομία της χώρας μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση