ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κέντρα αναψυχής: Να αναλάβουν άνεργοι τον έλεγχο των safe pass

Έτοιμοι να κλείσουν τα υποστατικά τους και να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις

Της Μαρίας Ηρακλέους

Έτοιμοι να κλείσουν τα υποστατικά τους και να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις είναι τα μέλη του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής. Μιλώντας στην «Κ» ο πρόεδρος του συνδέσμου Φάνος Λεβέντης ανέφερε ότι ο σύνδεσμος είναι διατεθειμένος να λειτουργήσει υποστηρικτικά στην εφαρμογή του μέτρου για το safe pass ωστόσο υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να αναλάβουν την ευθύνη του ελέγχου.

Ανέφερε επίσης ότι αριθμός ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής προτίθεται να αναστείλει τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους ανάλογα με τις αποφάσεις του υπουργικού αύριο, ενώ από την Παρασκευή είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις σε κομβικά σημεία ώστε να υποχρεωθεί η πολιτεία να ακούσει τις ανησυχίες των επιχειρηματιών.

Επιπλέον, σε δημοσιογραφική διάσκεψη του συνδέσμου έγινε δημόσια εισήγηση προς το Υπουργείο Εργασίας, να εργοδοτηθεί αριθμός ανέργων για τον έλεγχο του safe pass στις επιχειρήσεις αναψυχής, για όσο καιρό διαρκεί το εν λόγω μέτρο. Σημειώνει δε ότι όλες οι αποφάσεις του συνδέσμου θα εφαρμοστούν εφόσον η αυριανή απόφαση του Υπουργικού συμβουλίου για το θέμα δεν ικανοποιήσει τα μέλη του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση