ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Kleenex Proactive Care Hand Towels

Οι πετσέτες μιας χρήσης χεριών για την αποφυγή μεταφοράς βακτηρίων!

Δελτίο Τύπου

Η σημασία του να πλένουμε συχνά τα χέρια μας για να μην μεταφέρουμε ιούς και μικρόβια είναι αδιαμφισβήτητη. Γνωρίζετε όμως ότι η χρήση μιας κοινής πετσέτας μπορεί να ακυρώσει το πλύσιμο των χεριών; Αυτό γιατί, όταν μια πετσέτα χρησιμοποιηθεί, μεταφέρονται σε αυτή βακτήρια τα οποία αναπτύσσονται και πολλαπλασιάζονται.

Για το σκοπό αυτό, η Kleenex έχει δημιουργήσει τα νέα Kleenex Proactive Care Hand Towels: τις πετσέτες χεριών μιας χρήσης για την αποφυγή μεταφοράς βακτηρίων μέσα στο σπίτι. Οι νέες πετσέτες, είναι ανθεκτικές και πολύ απορροφητικές ώστε να αντικαταστήσουν την συνηθισμένη υφασμάτινη πετσέτα, ιδανικές για χρήση τόσο στο μπάνιο όσο και την κουζίνα. Η καινοτόμος συσκευασία αποτρέπει την απορρόφηση νερών όταν την ακουμπάτε με βρεγμένα χέρια, ενώ σας επιτρέπει να τραβήξετε μόνο μία πετσέτα κάθε φορά χωρίς να σκίζεται. Η συσκευασία Kleenex Proactive Care Hand Towels ανακυκλώνεται 100%.

Τα νέα Kleenex Proactive Care Hand Towels, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να στεγνώσετε τα χέρια σας και να απαλλαγείτε από τα βακτήρια.

Βρείτε τα Kleenex Proactive Care Hand Towels, σε όλες τις υπεραγορές. Αντιπρόσωπος/Διανομέας C.A.Papaellinas Ltd.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση