ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κλείδωσε η συμφωνία Neo Plaza και Pop Life

Με τη λειτουργία της, η υπεραγορά, θα αποτελέσει το 19ο κατάστημα της εταιρείας

Δελτίο Τύπου

Το εμπορικό πάρκο Neo Plaza το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του τον Σεπτέμβριο, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την αλυσίδας υπεραγορών Pop Life.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη λειτουργία της, η υπεραγορά, θα αποτελέσει το 19ο κατάστημα Pop Life.

Σε 1800τμ, σε ένα ολοκαίνουργιο και εργονομικό χώρο, όπου τόσο οι επισκέπτες του Neo Plaza όσο και οι καταναλωτές που θα έρθουν για ψώνια στην υπεραγορά Pop Life, θα μπορούν να βρουν ό,τι χρειάζονται, σε ένα άνετο και ευχάριστο χώρο, στις μοναδικά χαμηλές τιμές των υπεραγορών Pop Life.

Η λειτουργία της 19ης υπεραγοράς της αλυσίδας υπεραγορών Pop Life στο Neo Plaza εντάσσεται στα πλαίσια του νέου τριετούς στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας για περαιτέρω επέκταση με νέες, σύγχρονες και εργονομικές υπεραγορές σε κομβικά σημεία για εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Όπως αναφέρεται σε δελτίου Τύπου του Neo Plaza, οι υπεραγορές Pop Life διαθέτουν τεράστια γκάμα επώνυμων προϊόντων σε μόνιμα ασυναγώνιστες τιμές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός νοικοκυριού για τα καθημερινά, εβδομαδιαία αλλά και μηνιαία ψώνια με προϊόντα σε είδη σπιτιού, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, όλα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΕΕ.

Το Neo Plaza, χωροθετημένο σε πεδίο 55.000 τ.μ. και σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το κέντρο της Λευκωσίας, στον κυκλοφοριακό κόμβο της Κοκκινοτριμιθιάς, προσφέρει ποικιλία δράσεων και δραστηριοτήτων, από απλούς περιπάτους σε ευχάριστο περιβάλλον, μέχρι shopping therapy και άθληση, και διασκέδαση, και γευστικές απολαύσεις. Όλα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, σε ένα νέο εναλλακτικό κέντρο πόλης, στις παρυφές της πόλης, με έντονο παλμό και ζωντάνια. Το νέο εμπορικό πάρκο της Κύπρου θα αποτελείται από 45 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας και θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση