ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:52
 

Λανσάρισμα της ψηφιακής πλατφόρμας αγοραπωλησίας ακινήτων BIDX1

Η πλατφόρμα επιτρέπει την αγοραπωλησία ακινήτων διαδικτυακά, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται ο χρήστης

Δελτίο Τύπου

Η BidX1, η διεθνής βραβευμένη εταιρεία διαδικτυακής αγοραπωλησίας ακινήτων που φέρνει την επανάσταση στον τομέα των ακινήτων, ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας της στην Κύπρο, επεκτείνοντας τη διεθνή παρουσία και στη Μεσόγειο. Αξιοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, η καινοτόμος πλατφόρμα της BidX1 βελτιώνει την εμπειρία αγοράς και πώλησης ακινήτων, παρέχοντας πλήρη διαφάνεια, προσβασιμότητα, μεγάλη εμβέλεια και αποδοτικότητα. Η πλατφόρμα επιτρέπει την αγοραπωλησία ακινήτων διαδικτυακά, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται ο χρήστης, από οποιαδήποτε συσκευή, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, μέσω της διαδικασίας της πλειοδοσίας.

Η μέθοδος αγοραπωλησίας ακινήτων της BidX1 έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχής. Από την ίδρυση της εταιρείας στην Ιρλανδία το 2011 μέχρι και σήμερα, η BidX1 έχει πετύχει την πώληση ακινήτων συνολικής αξίας €1.5 δις, με ακίνητα αξίας περίπου €700 εκατομμυρίων να έχουν πωληθεί μέσω της ψηφιακής της πλατφόρμας τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Johnny Horgan Managing Director Europe, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη διεθνή μας επέκταση με το λανσάρισμα των εργασιών μας στην Κύπρο, εισάγοντας ένα νέο, πιο αποδοτικό, διαφανή και ασφαλή τρόπο αγοραπωλησίας ακινήτων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που την ψηφιακή πλατφόρμα της BidX1 εμπιστεύονται τραπεζικά ιδρύματα και εταιρείες ιδιωτικών μετοχικών κεφαλαίων, που απαιτούν διαφάνεια και διασφάλιση της καλύτερης τιμής.»

Η πρώτη δημοπρασία στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου 2019. Ο κατάλογος περιλαμβάνει ποικιλία εμπορικών και οικιστικών ακινήτων και είναι διαθέσιμος στη σελίδα της BidX1. Όποιος επιθυμεί να πλειοδοτήσει σε ένα ακίνητο πρέπει να εγγραφεί στην πλατφόρμα, παρέχοντας στοιχεία ταυτότητας και απόδειξη διεύθυνσης, και να καταβάλει προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της δημοπρασίας.

Η ομάδα της BidX1 στην Κύπρο αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες με εμπειρία και εις βάθος γνώση του τομέα των ακινήτων στην Κύπρο, και έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και αναλύσεις σχετικά με την αγορά και τις τάσεις του τομέα, χάρη στο προηγμένο σύστημα αναφοράς και εκθέσεων της πλατφόρμας. Η ομάδα αυτή βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή για τη διοργάνωση ανοικτών επισκέψεων για πιθανούς αγοραστές.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://bidx1.com/ ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22 000380 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@cy.bidx1.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Πρώην και νυν ΥΠΟΙΚ αντιδρούν κατά Άντρου

«ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ… Οπωσδήποτε, με τις εμπειρίες, που ελπίζω να αποκτήσατε, στη διαχείριση των οικονομικών ...»
YIANNOULIS  |  13:22

ΥΠΟΙΚ: Η Κομισιόν επιβεβαιώνει τη συνεχή ανάπτυξη της Κύπρου

«Επιβεβαιώνει .... ΑΝΑΠΤΥΞΗ ! Ακόμη και στη διαπλοκή και την διαφθορά !!!!!!!»
YIANNOULIS  |  12:33

Ν. Παπαδόπουλος: Επιτρέψανε στον υπόκοσμο να μπει και να ελέγχει ομάδες

«Τώρα ευαισθητοποιήθηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ για τα όσα συμβαίνουν, επί χρόνια, με τα στοιχήματα / προβλέψεις, ...»
YIANNOULIS  |  12:26

Λάρνακα: Συμφωνία με επενδυτή για ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας

«Επιτέλους, τα κατάφεραν μετά από .....δεκαετίες !!!!!»
YIANNOULIS  |  12:03

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Συνεχίζονται οι εργασίες στους υπόγειους χώρους στάθμευσης, η διαδικασία υγρομόνωσης και η πασσάλωση του Private Oasis.

Το Trilogy Limassol Seafront ξεπερνά την επιφάνεια του εδάφους, με τις κατασκευαστικές εργασίες και των τριών πύργων να προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα, αλλά και με το επίπεδο επαγγελματισμού και ασφάλειας ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X