ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λάρνακα: Έντονη δυσαρέσκεια για καθυστέρηση υπογραφής συμφωνίας για λιμανιού – μαρίνας

Το Δημοτικό Συμβούλιο ανησυχεί έντονα για τυχόν νέο ναυάγιο της συμφωνίας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας για την καθυστέρηση, όπως αναφέρει, που υπάρχει στην υπογραφή της συμφωνίας για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού – μαρίνας της πόλης.

Σε ανακοίνωσή του το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας «εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς του κράτους για επισημοποίηση της Συμφωνίας με την Κοινοπραξία Kition Ocean Holdings που αφορά το έργο της ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού – μαρίνας».

Προστίθεται ότι «παρ’ όλο που η ανακοίνωση της σύναψης της συμφωνίας έγινε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων Γιάννη Καρούσο, στις 13 Φεβρουαρίου 2020, εντούτοις οι υπογραφές των Συμβολαίων μεταξύ των δύο πλευρών εκκρεμούν καθώς το Συμβόλαιο βρίσκεται ενώπιον της Γενικής Εισαγγελίας της Δημοκρατίας για νομοτεχνικό έλεγχο εδώ και μερικούς μήνες».

Αφού αναφέρεται ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας κατανοεί τις καθυστερήσεις και την αλλαγή προτεραιοτήτων που προέκυψαν στα Κυβερνητικά Τμήματα λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού», σημειώνεται πως «παράλληλα ανησυχεί έντονα για τυχόν νέο ναυάγιο της συμφωνίας αφού με τα νέα οικονομικά δεδομένα που δημιουργούνται στην μετά κορωνοϊό εποχή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά».

Στην απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο επισημαίνει, επίσης, ότι «δεν μπορεί να χαθεί άλλη ευκαιρία για την ανάπτυξη της πόλης και επαρχίας Λάρνακας και δηλώνει έτοιμο να προβεί σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα ώστε να διασφαλιστεί η επισημοποίηση της συμφωνίας, με την υπογραφή της από τα δύο μέρη. Την ίδια ώρα θεωρείται θετικό ότι η Κοινοπραξία παρά το γεγονός πως δηλώνει δημόσια τη δυσαρέσκεια της για την καθυστέρηση που παρατηρείται, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται έντονα για την υλοποίηση του έργου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X