ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λεμεσός είσαι έτοιμη; Nostalgia Halloween Party στην Limassol AGORA το Σάββατο 29/10

Δελτίο Τύπου

Τα γνωστά Nostalgia Parties, με γνώμονα την τεράστια επιτυχία του περσινού Limassol Nostalgia Halloween Party επανέρχονται με νέο mega repeat το Σάββατο 29/10 στην Limassol AGORA. Ένα ξέφρενο πάρτι για τους λάτρεις των αμφιέσεων Halloween και όχι μόνο.

Η συνταγή για επιτυχία είναι εδώ. Δύο μουσικές σκηνές με 4 DJs θα καλύπτουν μεγάλες επιτυχίες των 70ς-80ς, 90ς-00. Άφθονο ποτό από 2 μπαρ. Ποικίλες επιλογές σε φαγητό από τα street food style εστιατόρια της Limassol AGORA. Ομάδα από make-up artists επιτόπου θα μεταμορφώνει όσους επιθυμούν στον πιο ανατριχιαστικά τους εαυτό. Photobooth θα αποθανατίζει ότι σας έρθει κατά νου. Διαγωνισμός με ένα τυχερό/ή να κερδίζει 100€ δώρο σε ποτά από το The Rooftop Bar. 

 

Συστήνουμε μεταμφίεση αλλά και χωρίς αμφίεση, με μόνο το χαμόγελο σας, οι άνω των 18 είναι όλοι ευπρόσδεκτοι. Οι μη-αμφιεσμένοι έχουν πάντα την επιλογή να αφεθούν στην ομάδα makeup artist, BN The Makeup Pro, της Βαρβάρας Νικολακάκι που θα είναι στημένοι στο χώρο για τους καλεσμένους από τις 20:30 – 23:00.

Εξασφαλίστε έγκαιρα το εισιτήριό σας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Εισιτήρια ''early bird'' στα 10€ από την SoldOutTickets και την ιστοσελίδα της Limassol AGORA μέχρι 25 Οκτωβρίου και μετέπειτα, μέχρι τις 28/10, μόνο από την ιστοδελίδα της Limassol AGORA στα 13€. Αγορά εισιτηρίων στην είσοδο θα είναι εφικτή με βάση την διαθεσιμότητα στα 15€.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε στο 97632348.  Όλες οι κρατήσεις προϋποθέτουν προαγορά εισιτήριών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση