ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λεωφόρος Μακαρίου: Μονοδρομείται μέχρι τον Αύγουστο

Αύριο η επίσημη ανακοίνωση της απόφασης

Της Μαρίας Ηρακλέους

Μέχρι τέλος Αυγούστου θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, η υφιστάμενη κυκλοφοριακή ρύθμιση στο τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου που ανήκει στον δήμο Λευκωσίας. Υπενθυμίζεται ότι αυτή την στιγμή, είναι σε ισχύ η έγκριση του Αρχηγού Αστυνομίας που δόθηκε στις 5 Ιανουαρίου, για προσωρινή μονοδρόμηση του δρόμου. Η εν λόγω απόφαση έχει ισχύ μέχρι αύριο 15 Φεβρουαρίου.

Αρμόδιες πηγές δήλωσαν στην «Κ» ότι με βάση την απόφαση της συνεδρίας 1 Φεβρουαρίου, ενώπιον του Υπ. Μεταφορών και του Υπ. Δικαιοσύνης στο Υπουργείο Μεταφορών αναμένεται να δοθεί εκ νέου έγκριση της αστυνομίας για παράταση της προσωρινής μονοδρόμησης στο βόρειο τμήμα η οποία θα είναι σε ισχύ μέχρι τέλος Αυγούστου. Επίσημα η έγκριση της αστυνομίας στην συγκεκριμένη ρύθμιση αναμένεται να δοθεί αύριο σε επικοινωνία με τον δήμο Λευκωσίας, εντός της ημέρας.

Αυτή η ρύθμιση θεωρείται ότι θα εξυπηρετήσει καλύτερα την κυκλοφορία, με δεδομένες τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε παρακείμενους δρόμους, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της β φάσης της ανάπλασης του εμπορικού τριγώνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση