ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Lidl Plus: Χωρίς βαθμούς και πλαστική κάρτα, μόνο κερδίζεις

Πάρε τα ηνία στις αγορές σου κερδίζοντας και εξοικονομώντας - Προγράμματα πιστότητας υπάρχουν πολλά – Lidl Plus μόνο ένα.

Της Άντρης Θρασυβούλου

Πόσες φορές σας έτυχε να έχετε ξεχάσει την πλαστική σας κάρτα στο ταμείο της υπεραγοράς απ’ όπου ψωνίζετε; Παράλληλα, δεν θυμάστε πόσα ξοδέψατε κατά την προηγούμενη σας αγορά για να συγκρίνετε τις αγορές προϊόντων σας επιλέγοντας την πιο συμφέρουσα. Η ευκολία στις αγορές είναι βασικό «συστατικό» στη σύγχρονη εποχή που ζούμε.

Πόντοι και εξαργύρωση βαθμών σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών του καταναλωτή πλέον περνούν σε άλλο επίπεδο στα καταστήματα της Lidl Κύπρου, με μια απλή κίνηση, κατεβάζοντας στο κινητό σας την εφαρμογή Lidl Plus!

Με προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, για ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση, το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να εξυπηρετήσει τον καταναλωτή που μπορεί πλέον να γνωρίζει το ποσό που εξοικονομεί μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών εντός της εφαρμογής, να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα ενώ μπορεί ακόμη και να ψυχαγωγηθεί μέσω της λειτουργίας «Ξύνεις Κερδίζεις».

Μια σειρά προνομίων με εκπτώσεις, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, ειδικές προωθητικές ενέργειες και σταδιακά προσωποποιημένες προσφορές σχεδιασμένες για τις ανάγκες των πελατών περιμένουν τον καταναλωτή στο Lidl Plus.

Το σύγχρονο και καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας λειτουργεί αποκλειστικά σε smartphones (Android, Huawei App Gallery & iOS ) και θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός ότι το Lidl Plus έχει κερδίσει αμέσως τις εντυπώσεις και εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία «Κορυφαίες Εφαρμογές» τόσο στο App Store όσο στο Google Play στην Κύπρο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή από το App StoreGoogle Play / Huawei App Gallery, και να κάνετε γρήγορα και εύκολα εγγραφή!

Το Lidl Plus ταράζει τα νερά και υπόσχεται στο μέλλον ακόμη πιο πολλές δυνατότητες και περιεχόμενο με περισσότερα χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Άντρης Θρασυβούλου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Ακόμα μία χρονιά τα METRO στηρίζουν έμπρακτα τα αδέσποτα ζώα της Κύπρου.
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ