ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 01:24
 

Majestic Princess, το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Princess Cruises

Είναι χωρητικότητας 143.700 τόνων και μπορεί να φιλοξενήσει έως 3.560 επιβάτες

Δελτίο Τύπου

Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Princess Cruises, το υπερπολυτελές Majestic προσέγγισε στις 7 Μαΐου το Λιμάνι του Πειραιά, και η Top Kinisis Travel με επικεφαλής τον Εκτελεστικό Πρόεδρο κ. Άκη Κελεπέσιη και τον Εκτελεστικό Σύμβουλο της και υπεύθυνο του τμήματος κρουαζιέρων κ. Νίκλη Αλεξάνδρου και ομάδα συνεργατών τους επισκεφθήκαν και ξεναγηθήκαν στο κρουαζιερόπλοιο.

Το Majestic Princess είναι χωρητικότητας 143.700 τόνων και μπορεί να φιλοξενήσει έως 3.560 επιβάτες. Προσφέρει στους επιβάτες του ποικίλες εντυπωσιακές παροχές και εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων του atrium –(η καρδιά του πλοίου), το Sea Walk – (ένας διάδρομος με γυάλινο πάτωμα που εξέχει από την άκρη του πλοίου προσφέροντας θέα στην θάλασσα από ύψος), εξωτερικές και εσωτερική πισίνα, το Princess Live! – (το τηλεοπτικό στούντιο), Sing on the Sea Karaoke Suites, ένα εξειδικευμένο ζαχαροπλαστείο, το ειδικό Chef’s Table Lumiere – (που προσφέρει την εμπειρία να δειπνήσει κανείς σε ιδιωτικό χώρο περιβαλλόμενο από φωτεινή κουρτίνα) και πολλά άλλα.

Το 80% των 1.780 καμπινών του πλοίου διαθέτει εξωτερικά μπαλκόνια.

Το Majestic Princess έκανε την πρώτη του κρουαζιέρα στις 4 Απριλίου 2017 και έμεινε στη Μεσόγειο μέχρι 21 Μαΐου. Μετά ξεκίνησε την κρουαζιέρα με προορισμό την Άπω Ανατολή για να πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε αυτήν την περιοχή.

Το αδελφικό πλοίο του Majestic Princess, το Royal Princess θα βρίσκεται στην Μεσόγειο για όλο το καλοκαίρι με κάποιες αναχωρήσεις από / προς Πειραιά, δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες να ταξιδέψουν μαζί του με μεγαλύτερη ευκολία. Το άλλο αδελφικό πλοίο, το Regal θα πραγματοποιεί 12ημερες κρουαζιέρες στην Βαλτική Θάλασσα με διανυκτέρευση στην Αγία Πετρούπολη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Εννιάχρονο κοριτσάκι κτυπήθηκε από μεθυσμένο οδηγό

«Να δούμε ποιά ποινή γάντι θα επιβάλει το δικαστήριο.....αν φτάσει και πότε η υπόθεση μέχρι το δικαστήριο. ...»
Λευκωσιατης  |  12:03

#PoliticsBlog Ποιος και πώς διοικεί στην Κύπρο;

«Πάλι "κούππα άπαννη" ο Υπουργός Εξωτερικών για την αποτυχία του να εκτιμήσει και να διαχειριστεί τις ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  11:25

Ένα βήμα πριν το χάος στην Παιδεία

«Οι σατραπηδες συνδικαλιστες απειλουν τους γονεις και την παιδεια του »
maria  |  10:14

Ένα βήμα πριν το χάος στην Παιδεία

«Εκαλομάθαν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές.»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  01:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X