ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:00
 

Μαρία Τσόκκου και Θανάσης Σταυρούλης στο ΔΣ της Tsokkos Hotels

Παραμένουν ως έχουν οι Επιτροπές Ελέγχου, Διαχείρισης Κινδύνων και Αμοιβών του Διοικητικού Συμβουλίου

Newsroom K

Τον διορισμό της Μαρίας Τσόκκου ως εκτελεστικό σύμβουλο και του Θανάση Σταυρούλη ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό σύμβουλο στο Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε η Tsokkos Hotels. Το Διοικητικό Συμβούλιο δεν αποφάσισε αλλαγές στη σύνθεση των Επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου. Έτσι παραμένουν στην Επιτροπή Ελέγχου την Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και την Επιτροπή Αμοιβών, ο Κωνσταντίνος Σχίζας, ο Νέστορας Κυριακίδης και ο Γεώργιος Χατζηγιάννης ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

Το προφίλ των νέων μελών

Η Μαρία Τσόκκου γεννήθηκε στο Παραλίμνι το 1987. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Southampton αποκτώντας το πτυχίο LLB Bachelor of Laws και ακολούθως από το University College London αποκτώντας μεταπτυχιακό στο εμπορικό δίκαιο. Από το 2011 μέχρι σήμερα εργάζεται στον όμιλο Tsokkos. Ασχολείται μεταξύ άλλων με το νομικό τμήμα της εταιρείας το τμήμα πωλήσεων και προώθησης και την ανάπτυξη κέντρων ευεξίας και ομορφιάς. Είναι μέλος του δικηγορικού συλλόγου Κύπρου, μέλος της διαχειριστικής επιτροπής του Ταμείου Προνοίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων και μέλος του Institute of hospitality.

Ο Θανάσης Σταυρουλής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Αποφοίτησε από το Λύκειο Παραλιμνίου. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του South Bank University και απέκτησε το πτυχίο BA Accounting &Finance. Από το 1995 μέχρι το 1996 εργάστηκε στον ελεγκτικό οίκο Coopers &Lybrand ως ελεγκτής. Από το 1996 μέχρι το 2013 εργάστηκε στη Λαϊκή Τράπεζα και ακολούθως μέχρι το 2015 στην Τράπεζα Κύπρου.

Διετέλεσε διευθυντής σε χρηματιστηριακά γραφεία της Τράπεζας καθώς επίσης και σε Business και Corporate lending units. Από το 2018 είναι Διευθυντής στο ελεγκτικό γραφείο Stavrouli & Nicolaou. Είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, καθώς επίσης και μέλος του Association of Chartered Certified Accountants UK (FCCA)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Είναι εφικτή η βελτίωση της οδικής νοοτροπίας;

«Το ταχυδρομείο στην Αραδίππου στη Λάρνακα βρίσκεται πάνω στα φώτα τροχαίας. Συνέχεια είναι σταθμευμένα ...»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ  |  15:20

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Διολίσθησε στην 41η θέση η Κύπρος στην διαφθορά

«Κάποιος να στείλει το μήνυμα στους γνστούς γαμπρούδες που εδώ έγιναν ρεζίλι και νομίζουν ότι στο εξωτερικό ...»
ΑΚΑ  |  10:07

Ξεκινά έρευνες στο «6» η ΕΝΙ

«Ο θεός να προστατεύσει την κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία. Αμήν.»
Marios  |  04:22

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X