ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαρίνα Λεμεσού: Προτεραιότητα η υγεία και η ασφάλεια πελατών και επισκεπτών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα σημεία συχνής επαφής της μαρίνας απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η διευθυντική ομάδα και το προσωπικό της Limassol Marina Ltd διαβεβαιώνουν ότι κύρια προτεραιότητα παραμένει πάντοτε η υγεία και η ασφάλεια των ιδιοκτητών ακινήτων, των κατόχων θέσεων ελλιμενισμού, των πληρωμάτων, των ενοίκων, των πελατών και των επισκεπτών της, αναφέρει, σε ανακοίνωση της αναφορικά με τα πρόσφατα κρούσματα COVID-19 που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού, η Limassol Marina Ltd.

«Θέτοντας το πιο πάνω ως τον πυρήνα της φιλοσοφίας της μαρίνας, η Limassol Marina Ltd θα ήθελε να τονίσει ότι συμμορφώνεται απόλυτα με τους κανονισμούς ασφάλειας και υγείας, όπως έχουν τεθεί από το Υπουργείο Υγείας», προσθέτει.

Αναφέρει, επίσης, ότι όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα σημεία συχνής επαφής της μαρίνας απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

«Επιπρόσθετα, όλο το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών τηρεί αυστηρά τη χρήση προστατευτικής μάσκας και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως έχουν δοθεί από τις αρμόδιες αρχές, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες ατομικής υγιεινής», σημειώνει.

Καταλήγοντας, η Μαρίνα Λεμεσού συνιστά ανεπιφύλακτα σε όλους τους χρήστες των εγκαταστάσεών της, να τηρούν αυστηρά τις κυβερνητικές οδηγίες σχετικά με την κοινωνική απόσταση και τη χρήση εξοπλισμού ατομικής προστασίας και υγιεινής προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος περαιτέρω μετάδοσης του ιού COVID-19.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X