ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με κινητές μονάδες ο εμβολιασμός στα ξενοδοχεία

Γίνονται διεργασίες για τον αριθμό των μονάδων που θα συμμετέχουν και των ενδιαφερομένων

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σε εμβολιασμούς εργαζομένων στην ξενοδοχειακή βιομηχανία θα προχωρήσουν τις επόμενες μέρες Υπουργείο Υγείας και ΠΑΣΥΞΕ, στέλνοντας κινητές μονάδες για εμβολιασμούς μέσα στα ξενοδοχεία σε μια προσπάθεια αύξησης του ποσοστού των εμβολιασμών στην τουριστική βιομηχανία.

Αυτή την στιγμή ο ΠΑΣΥΞΕ προχωρά σε καταγραφή ξενοδοχειακών μονάδων και αριθμό εργαζομένων οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί ώστε να γίνει ο σχετικός προγραμματισμός για τα σημεία τα οποία θα επισκεφθούν οι κινητές μονάδες. Δεν αποκλείεται η πρωτοβουλία να τεθεί σε εφαρμογή από την ερχόμενη εβδομάδα.

Αν και τα πρακτικά ζητήματα του θέματος δεν έχουν διευθετηθεί, θεωρείται πιθανό οι κινητές μονάδες να επισκέπτονται ξενοδοχεία μεμονωμένα, είτε ανά ομάδα με μεγάλο αριθμό ανεμβολίαστων. Θα προηγηθεί φυσικά ενημέρωση προσωπικού καθώς και προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τις θετικές προεκτάσεις του εμβολιασμού, αφού έχει διαφανεί ότι είναι ο μόνος τρόπος αναχαίτισης της πανδημίας, όπως τόνισε ο γεν. διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης.

Αυτή την στιγμή το ποσοστό των εμβολιασμένων στα ξενοδοχεία δεν ξεπερνά το 50% του προσωπικού. Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΠΑΣΥΞΕ μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν καταγραφεί κρούσματα σε ξενοδοχοϋπάλλλήλους, κυρίως, όπως αναφέρουν λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων που εφαρμόζουν τα ξενοδοχεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση