ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με νέα αεροσκάφη και ταυτότητα η Cyprus Airways (εικόνες)

Το 1ο αεροσκάφος, που φέρει τη νέα ταυτότητα, έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας την περασμένη Παρασκευή

Δελτίο Τύπου

Μια ανανεωμένη και βελτιωμένη ταυτότητα για τα δύο νέα της αεροσκάφη Airbus A320 παρουσιάζει η Cyprus Airways, στο πλαίσιο της επανατοποθέτησης και του νέου επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρείας που ξεκίνησε φέτος. Η νέα ταυτότητα αναπτύσσει το εμβληματικό πράσινο κλαδί ελιάς, μέρος της κυπριακής σημαίας, στο ουραίο πτερύγιο της αεροπορικής εταιρείας με το κείμενο "Cyprus Airways" σε όλη την πλευρά του αεροσκάφους.

Τα κύρια παστέλ χρώματα εμπνεύστηκαν από το moodboard που καταρτίστηκε για να υποστηρίξει την πλατφόρμα του εμπορικού σήματος και συμβάλλουν στη μεταφορά του μηνύματος της χαλάρωσης, της ηρεμίας, της ομορφιάς της αυγής, της ανατολής και της ζεστασιάς της θάλασσας που περιβάλλει το νησί μας.

Το έμβλημα με τη χρυσή γραμμή ενός αγρινού, ενός άγριου προβάτου που βρίσκεται στην Κύπρο και αποτελεί επίσης το εθνικό σύμβολο της Κύπρου, έχει πλέον τοποθετηθεί στους κινητήρες του αεροπλάνου.Το πρώτο αεροσκάφος, που φέρει τη νέα ταυτότητα, έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας την περασμένη Παρασκευή και το υποδέχτηκε μια υδάτινη αψίδα και πλήθος καλεσμένων, συμπεριλαμβανομένων στελεχών της Πολιτικής Αεροπορίας και τους μετόχους της αεροπορικής εταιρείας.

Σχολιάζοντας την ανανεωμένη αυτή ταυτότητα, ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, δήλωσε «Η Cyprus Airways αντιπροσωπεύει τις αξίες του νησιού και η ταυτότητα μας βασίζεται στην ιστορία, την κληρονομιά και τα χρώματα του νησιού. Με την αναθεωρημένη ταυτότητα του εμπορικού μας σήματος, είμαστε σε ιδανική θέση για να γίνουμε ο πρεσβευτής της επιλογής και να αναδείξουμε το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η Κύπρος. Το ανανεωμένο εμπορικό σήμα θα υποστηρίξει το νέο σλόγκαν της αεροπορικής εταιρείας "Cyprus Airways, Taking you Home", όπου home σημαίνει ότι θα σας πάμε με ασφάλεια εκεί που είναι η καρδιά σας", πρόσθεσε ο κ. Sies.

*Φωτογραφικό υλικό από Lenka Matsoukatova

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση