ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με το βραβείο «Excellence in Performance Management Strategy/Initiative» στο ενεργητικό της υποδέχεται το 2020 η Pafilia

Πρόκειται για ακόμη μια τιμητική διάκριση για την Pafilia, η οποία αναγνωρίζει την ουσιαστική δέσμευση της εταιρείας για επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της

Δελτίο Τύπου

Με μια σημαντική διάκριση, η οποία επιβραβεύει την επιμονή της να επενδύει τα μέγιστα στο ανθρώπινο δυναμικό, αποχαιρετά τη χρονιά που φεύγει η Pafilia. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των Cyprus HR Awards 2019, η εταιρεία Pafilia Property Developers τιμήθηκε με το βραβείο «Excellence in Performance Management Strategy/Initiative». Τα βραβεία Cyprus HR Awards 2019, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο, στην παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, φορέων της Ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, αλλά και εκπροσώπων κοινωφελών οργανισμών, επιβραβεύουν οργανισμούς που εφαρμόζουν καινοτόμες πολιτικές και δράσεις για το σημαντικότερο κεφάλαιο τους, το ανθρώπινο δυναμικό.

Πρόκειται για ακόμη μια τιμητική διάκριση για την Pafilia, η οποία αναγνωρίζει την ουσιαστική δέσμευση της εταιρείας για επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της. Το σύστημα αξιολόγησης που εφαρμόζει η Pafilia, συνδέεται άμεσα με τους εταιρικούς στόχους και τις αξίες της εταιρείας αλλά και με αντικειμενικούς στόχους που θέτει το ίδιο το ανθρώπινο δυναμικό. Παράλληλα αναδεικνύει τις αρετές και τα ταλέντα των ανθρώπων της αλλά και τις περιοχές που χρήζουν βελτίωσης γεγονός που επιτρέπει στοχευμένες εκπαιδεύσεις προσωπικής κατάρτισης και ανάπτυξης.

Όπως δήλωσε η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Pafilia, Μαριάννα Ευσταθίου, το βραβείο αυτό δίνει περαιτέρω ώθηση στην εταιρεία για να συνεχίσει να εφαρμόζει καινοτόμες διαδικασίες και βέλτιστες πρακτικές ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού. Παράλληλα, σημείωσε χαρακτηριστικά η κα. Ευσταθίου, μας γεμίζει με ευθύνη ώστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας, να τους προσφέρουμε ένα υγιές και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον και εντέλει να πετύχουμε το στόχο μας, να καταστεί η Pafilia ένα από τους κορυφαίους εργοδότες προτίμησης στην Κύπρο.

Η Pafilia εργοδοτεί σε μόνιμη βάση πέραν των 550 ανθρώπων και μέσα από τα έργα που αναπτύσσει συμβάλει στην ενίσχυση της απασχόλησης, της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας. Η διατήρηση και ο εμπλουτισμός του ιδιαίτερου και πολύτιμου κράματος ανθρώπων που την αποτελούν βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της εταιρείας, καθώς αποτελούν σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι για την ομαλή λειτουργία της και για τις επιτυχίες που έχει σημειώσει όλα αυτά τα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X