ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μεγάλης έκτασης οικιστικά οικόπεδα για ανάπτυξη από την Gordian

Τέσσερα μεγάλης έκτασης οικόπεδα προωθεί στην αγορά η Gordian. Τα τεμάχια  συμπεριλαμβάνονται στην πλειάδα τεμαχίων του χαρτοφυλακίου GoLand, τα οποία αποτελούν ιδανικές επιλογές επένδυσης για ανάπτυξη.

Τα συγκεκριμένα οικόπεδα βρίσκονται σε οικιστικά ελκυστικές περιοχές στην Λεμεσό και την Πάφο. Το μέγεθός τους, αλλά και ο μεγάλος συντελεστής δόμησής τους, αποτελούν τα δυνατότερα πλεονεκτήματά τους, για όσους ψάχνουν τεμάχια γης για ανάπτυξη πολυτελών επαύλεων ή μεζονετών για οικιστική ή τουριστική εκμετάλλευση.

Τα τέσσερα αυτά τεμάχια αφορούν:

Οικιστικό τεμάχιο στον Κάψαλο, Λεμεσός

Το ακίνητο αφορά ένα οικιστικό τεμάχιο στον Κάψαλο. Βρίσκεται 900 μ. από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως και Μέσα Γειτονιάς,  έχει εμβαδόν 3,184 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 90%. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και σε όλες τις ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων σχολείων, εστιατορίων, υπεραγορών, καταστημάτων και ενός αθλητικού σταδίου. Το τεμάχιο είναι ιδανικό για οικιστική ή εμπορική ανάπτυξη. Η τιμή πώλησης του ανέρχεται στο €1.250.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικά τεμάχια στην Αγία Φύλα, Λεμεσός

Το ακίνητο αποτελείται από τέσσερα εφαπτόμενα οικιστικά τεμάχια στην Αγία Φύλα. Bρίσκεται 5 λεπτά οδικώς από το κέντρο της Αγίας Φυλάξεως και 10 λεπτά οδικώς από το Εθνικό Πάρκο Πολεμιδιών. Τα τεμάχια έχουν συνολικό εμβαδόν 40,470 τ.μ. και 60% συντελεστή δόμησης. Έχει κατατεθεί πολεοδομική άδεια για το διαχωρισμό των τεμαχίων σε οικόπεδα (εκκρεμεί έγκριση). Το ακίνητο είναι ιδανικό για την ανάπτυξη πολυτελών επαύλεων ή μεζονετών. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λεμεσού και στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία και Πάφο. Πωλείται στα €2.450.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό τεμάχιο στην Αναρίτα, Πάφος

Το ακίνητο είναι ένα οικιστικό τεμάχιο στην Αναρίτα. Βρίσκεται 3 λεπτά οδικώς από τη Βιομηχανική περιοχή Αγίας Βαρβάρας και 13 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 10,238 τ.μ., συντελεστή δόμησης 35% και πρόσοψη δρόμου 150μ. Υπάρχει πολεοδομική άδεια για το διαχωρισμό του σε 9 οικόπεδα. Προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις όπως καστήματα, εστιατόρια και καφετέριες. Παρέχει επίσης εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ορίζεται στις €430.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Έντεκα οικιστικά τεμάχια στην Αναβαργό, Πάφος

Το ακίνητο αποτελείται από έντεκα οικιστικά τεμάχια στη συνοικία Αναβαργός στο Δήμο Πάφου. Τα τεμάχια βρίσκονται κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και τη Λεωφόρο Μεσόγης. Ενοποιημένα, τα τεμάχια έχουν συνολικό εμβαδόν 100,406 τ.μ.. Προσφέρουν εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.

Το ακίνητο είναι κατάλληλο για διαχωρισμό οικοπέδων, ανάπτυξη πολυτελών κατοικιών ή κατασκευή κέντρου υγείας. Πωλείται στα €2.800.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoLand χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση