ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνδ. Πρατηριούχων: Μειωμένη 20% με 30% η επισκεψιμότητα στα πρατήρια στην Πάφο

Ο κ. Στεφάνου εκτίμησε, ακόμη, πως αρκετοί καταναλωτές διακατέχονται από φόβο και ίσως έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους

Newsroom K

Στο 20% με 30% έχει μειωθεί η επισκεψιμότητα στα πρατήρια στην Πάφο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Πρατηριούχων Κύπρου, Στέφανο Στεφάνου. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Στεφάνου ανέφερε πως από τα 310 πρατήρια που λειτουργούν στην Κύπρο τα 35 εξ αυτών βρίσκονται στην Πάφο.

Ενδεικτικά ο κ. Στεφάνου ανέφερε πως στον καιρό της πανδημίας και του εγκλεισμού, η μείωση στην επισκεψιμότητα στα πρατήρια της Πάφου ανέρχονταν στο 70%, ενώ μετά τη χαλάρωση των μέτρων την 4η Μαΐου παρατηρείται μείωση της τάξης του 20% με 30%.

Ο κ. Στεφάνου εκτίμησε, ακόμη, πως αρκετοί καταναλωτές διακατέχονται από φόβο και ίσως έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους, ενώ και η μη επαναλειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων, συνέχισε, συντείνει σ΄αυτή την κατάσταση.

Εξαιτίας της πανδημίας του covid- 19, τόνισε ο κ. Στεφάνου, αρκετοί υπάλληλοι βρίσκονταν υπό αναστολή εργασίας,τα πλυντήρια των πρατηρίων ήταν κλειστά, ενώ την δύσκολη περίοδο που διανύσαμε πρόσθεσε, τα έξοδα για τους πρατηριούχους “έτρεχαν” χωρίς να υπάρχουν έσοδα.

Επεσήμανε ωστόσο πως μετά τις 4 Μαΐου η κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά, σημειώνοντας πως το άνοιγμα των πλυντηρίων είναι υποβοηθητικό. Ο κλάδος μας είπε, “θα πάρει τον δρόμο του δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα είμαστε όπως την περσινή χρονιά” .

Ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Πρατηριούχων Κύπρου, Στέφανος Στεφάνου, απηύθυνε έκκληση στους καταναλωτές να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας διότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, να τηρούν τους κανονισμούς, και να μην εφησυχάζουν μέχρι την οριστική εξάλειψη του κορωνοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ