ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μεταπτυχιακό Tourism Management στο Alba Graduate Business School

Το πρώτο σύγχρονο online πρόγραμμα MSc in Tourism Management στην Ελλάδα

Προωθητική Ενέργεια

Παρατηρώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, το Alba Graduate Business School, The American College of Greece παρουσίασε το σύγχρονο online μεταπτυχιακό πρόγραμμα Tourism Management στην Ελλάδα, σύντονο με τη futureproof και μαθησιακά ευέλικτη φιλοσοφία του Alba.

Το καταξιωμένο πρόγραμμα ακολουθεί και ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις εποχής και επανασχεδιάστηκε για να προσφέρει σύγχρονη μάθηση εξ αποστάσεως, έχοντας σαν στόχο να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες των επαγγελματιών σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και διεθνώς, που επιθυμούν να σπουδάσουν διοίκηση τουριστικών μονάδων και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες αλλά δυσκολεύονται να δεσμευτούν για ένα ή δύο χρόνια σε εκπαίδευση με φυσική παρουσία στην Αθήνα. 

Επιπλέον, ανταποκρινόμενο στα βαρυφορτωμένα προγράμματα ενός σύγχρονου εργαζόμενου, το Alba Graduate Business School παρέχει χρονική ευελιξία στους συμμετέχοντες, αφού τα μαθήματα διεξάγονται τις απογευματινές ώρες. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 12 μήνες για την πλήρη φοίτηση και 24 μήνες για την part-time φοίτηση.

«Οι επαγγελματίες του τουρισμού, που ζουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, χρειάζονται μεγάλη ευελιξία, καλύτερη διαχείριση χρόνου και μια ευρύτερη παγκόσμια προοπτική για υψηλής ποιότητας, ευέλικτη και οικονομικά προσιτή εκπαίδευση.

[…] Ενώ λοιπόν, η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές να γνωρίσουν ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για μία καριέρα στον ίδιο τομέα, το Alba αναγνωρίζει τη σημασία της δημιουργίας μίας ταυτότητας Alba και, γι’ αυτόν το σκοπό, προσφέρει τρία διά ζώσης workshops, κατά τα οποία οι φοιτητές θα μπορούν να γνωριστούν από κοντά. Η στρατηγική συνεργασία του προγράμματος με το Costa Navarino προσφέρει στους φοιτητές του Alba τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα τριήμερης διάρκειας workshop σε Διοίκηση Τουριστικών Μονάδων (Tourism Management) στο Costa Navarino τον Νοέμβριο, ενώ δύο ακόμα workshops σε Service Operations and Revenue Management θα δοθούν στις εγκαταστάσεις του Alba τον Δεκέμβριο και τον Μάρτιο» δηλώνει σχετικά με το πρόγραμμα η Ακαδημαϊκή Διευθύντρια, Ευαγγελία Μπαραλού.  

Τα μαθήματα, που πραγματοποιούνται στα Αγγλικά, θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο με το περιθώριο αίτησης να τελειώνει στο τέλος Σεπτεμβρίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση