ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

METRO: Συνεχίζουμε μαζί με αίσθημα ευθύνης

Καθημερινά από το άνοιγμα μέχρι και τις 10 το πρωί εξυπηρετούμε μόνο τις ευπαθείς ομάδες, τους πελάτες μας άνω των 60 ετών καθώς και άτομα με αναπηρία

Δελτίο Τύπου

Στα πλαίσια αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊου covid-19, οι υπεραγορές METRO, σε πλήρη συμμόρφωση των διαταγμάτων και των οδηγιών της Κυβέρνησης, εφαρμόζει σειρά μέτρων για την προστασία και την ασφάλεια όλων μας. Οι υπεραγορές METRO ανταποκρίνονται στις συνθήκες με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή αλλά και στο προσωπικό τους, που εργάζεται απρόσκοπτα ώστε να διασφαλίζεται η ποιοτική εξυπηρέτηση αλλά και η συνεχής ανατροφοδότηση με τα επιθυμητά προϊόντα.

Τα METRO, εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα υγιεινής σε όλους τους χώρους των υπεραγορών τους. Τα καροτσάκια και τα καλάθια απολυμαίνονται με αντισηπτικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα και παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες να τα καθαρίσουν και μόνοι τους αν επιθυμούν με αντισηπτικό σπρέι και χαρτί που είναι διαθέσιμα. Παράλληλα, σε όλες τις εισόδους υπάρχει αντισηπτικό χεριών και γάντια για χρήση από τους πελάτες. Eπιπρόσθετα των συνεχών απολυμάνσεων των χώρων γίνονται και γενικές απολυμάνσεις σε όλες τις υπεραγορές μας με τη βοήθεια επαγγελματία εξωτερικού συνεργάτη.

Σε κάθε είσοδο υπάρχει υπεύθυνος με σκοπό να τηρείται ο κανονισμός του ορίου του ενός πελάτη ανα 8 τετραγωνικά μέτρα. Έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά καλύμματα plexiglass στα ταμεία, τις φρουταρίες μας και τα γραφεία εξυπηρέτησης πελατών για την ασφάλεια του προσωπικού αλλά και του πελάτη. Για την διατήρηση των αποστάσεων μεταξύ των πελατών στα σημεία που παρατηρούνται ουρές, έχουν τοποθετήθει σημάνσεις στο πάτωμα που υποδεικνύουν την απόσταση που πρέπει να τηρούν οι πελάτες μας. Από τα ηχεία των υπεραγορών μας γίνονται συνεχείς ανακοινώσεις άνα 10 λέπτα σε ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά, όπου το κοινό προτρέπεται να διατηρεί απόσταση από τους υπόλοιπους πελάτες. Το ίδιο λεκτικό εμφανίζεται και αναρτημένο σε πολλά σημεία του καταστήματος καθώς και στις οθόνες μας.

Καθημερινά από το άνοιγμα μέχρι και τις 10 το πρωί εξυπηρετούμε μόνο τις ευπαθείς ομάδες, τους πελάτες μας άνω των 60 ετών καθώς και άτομα με αναπηρία κατόπιν επίδειξης δικαιολογητικών, όπως ορίζει το σχετικό διάταγμα της κυβέρνησης. Τις υπόλοιπες ώρες, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ εξυπηρετούμε όλους τους πελάτες. Τα METRO υπόσχονται πως θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν το κοινό με αίσθημα ευθύνης, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα προϊόντα, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

#ΜαζιΜεΕυθυνη #METROCyprus #StaySafe #ΘαΤαΚαταφερουμε

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Διεύθυνση της K. Treppides & Co Ltd είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διορισμό των ακόλουθων Συμβούλων στο Διοικητικό και Διευθυντικό Συμβούλιο με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2020.

Ανακοίνωση Διορισμού Εκτελεστικών Συμβούλων, Διοικητικών Συμβούλων και Ανώτερου Διευθυντή στην K. Treppides & Co Ltd

Πιστή στην δέσμευσή της για οργανική ανάπτυξη μέσω της δημιουργίας ηγετικών προσωπικοτήτων που προέρχονται από την ανάπτυξη ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ