ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Metropolis Mall: Νέες συνεργασίες λίγο πριν το άνοιγμα

Αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται πλέον η επίσημη πρώτη, έκλεισε με Ermes Department Stores- ποια καταστήματα είναι έτοιμα (Φωτογραφίες)

Της Μαρίας Ηρακλέους

Στην τελική ευθεία για το άνοιγμα του είναι το Metropolis Mall, με τα πλείστα καταστήματα να έχουν ολοκληρωθεί και να ετοιμάζουν τις παραλαβές τους. Η «Κ» εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του εμπορικού κέντρου της Λάρνακας λίγο πριν το άνοιγμα του το οποίο αναμένεται αρχές Σεπτεμβρίου.  Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του ήταν η 29η Ιουλίου, ωστόσο πήρε αναβολή λόγω κυρίως της ρευστής επιδημιολογικής εικόνας. Ο νέος προγραμματισμός θέλει το άνοιγμα αρχές Σεπτεμβρίου. Λίγες εβδομάδες πριν το άνοιγμα του, η διεύθυνση του mall έκλεισε νέες συμφωνίες έτσι υπάρχουν νέες αφίξεις στο τμήμα ενδυσης Πρόκειται για δύο νέα καταστήματα του ομίλου Ermes Departmemt Stores Plc, μέλος της CTC Group, το Springfield και το Women’ Secret, αλλά και δύο άλλα καταστήματα, το Lynne και το Gifts 2 Go. 

Το METROPOLIS Mall @ Larnaca, θα είναι ένα πλήρως κλειστό εµπορικό κέντρο, σε ένα ενιαίο επίπεδο, σε έκταση 39.000 / τ.µ., εξυπηρετώντας την ευρύτερη περιοχή της Λάρνακας και τα γύρω χωριά. Θα στεγάζει 138 καταστήµατα. Το εμβαδόν των εμπορικών καταστημάτων και του food court ανέρχεται στα 29.000 τ.μ, ενώ υπάρχουν 1,450 θέσεις στάθµευσης, σε υπόγειο και ανοιχτό χώρο. Στον εξωτερικό χώρο έχουν φυτευτεί περίπου 700 νέα δέντρα. Στο Μetropolis Mall θα φιλοξενούνται µεγάλοι όµιλοι όπως:

 

Ο Οµιλος Μαλλούπα & Παπακώστα, µε Mango, Intimissimi, Calzedonia.

Ο όµιλος Symeonides Group µε Marks & Spencer & Costa Coffee

Το Group Costas Papaellinas µε καταστήµατα καλλυντικών MAC, Inglot, Κοrres και η εταιρεία ΧΑ Παπαέλληνας & Εµπορική, µε τα Beautyline, Holland &Barrett, Selekt και Υπεραγορά Άλφα Μέγα.

 O Oµιλος Vassos Eliades µε το Swarovski και Nespresso.

Στο Metropolis Mall θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο κατάστημα Zara στην Κύπρο του ομίλου Saywear που αντιπροσωπεύει τις αλυσίδες των καταστηµάτων Ζara. 

 

Επίσης το δικό τους κατάστημα στο mall θα έχουν γνωστά Brands όπως τα καταστήματα οπτικών ειδών OJO και Grand Optical και Beauty Bar &Travel καθώς και µεγάλα αθλητικά καταστήµατα όπως το Αthlokinisi, Intersport, Prive & Adidas, Athienites nuts.

Επίσης, brands όπως Αttrativo, Aldo, Eccoshoes, Mothercare, U.C.Benetton, Tommy Hilfinger, Calvin Klein, Marasil και νέα επώνυµα brands όπως το KikoMilano, Pow The Shop, XimiVoque. Στο Metropolis Mall θα λειτουργεί επίσης το μεγαλύτερο κατάστημα Public και iStorm της Κύπρου.

 

 Στο food court σημαντική είναι η παρουσία του ομίλου PHC με το εστιατόριο Verde, Taco Bel, TGI FRIDAYS, Paul και ΒurgerKing. Παρουσία θα έχουν οι φούρνοι Ζορπά και η αλυσίδα εστιατορίων McDonald’s και παρα πολλές αλυσίδες καφέ όπως, Starbucks Costa Coffee, Nero.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση