ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Michael Geiger: Τα 10 χρόνια στην Κύπρο είναι μόνο η αρχή

Ο κ. Michael Geiger είναι CEO του Ομίλου Libertex.

Το 2022 είναι χρονιά-ορόσημο για τη Libertex. Συμπληρώνουμε 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κύπρο, το νησί που έχουμε επιλέξει να είναι το σπίτι μας. Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμες και οι ολοκαίνουργιες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που θα φιλοξενούν επίσημα την έδρα του Ομίλου μας.

Εμπιστευόμαστε απόλυτα την Κύπρο ως βάση μας. Η Κύπρος παραμένει η καλύτερη επιλογή, για την ακρίβεια η μοναδική μας επιλογή για την περαιτέρω ανάπτυξη της Libertex. Διαθέτει άριστες υποδομές, εξαιρετικό εγχώριο έμψυχο δυναμικό που βρίθει από ταλέντα, τεράστιες προοπτικές ως οικονομία και τοπικούς φορείς έτοιμους να βοηθήσουν και να στηρίξουν όποιον ανοίξει ή μεταφέρει εδώ την επιχείρησή του. Γι’ αυτόν τον λόγο πρόσφατα πήρα την απόφαση να εγκατασταθώ μόνιμα στην Κύπρο, το ίδιο θα πράξουν και πολλά άλλα διευθυντικά στελέχη του Ομίλου, αρκετοί εξάλλου κατάγονται από την Κύπρο. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο το νησί και το δείχνουμε εμπράκτως, όχι μόνο στα λόγια.

Φέτος ο Όμιλος μας συμπληρώνει 25 χρόνια και από την ίδρυσή του το 1997, έχει εξελιχθεί σε μια ποικιλόμορφη ομάδα εταιρειών που εξυπηρετεί πετυχημένα εκατομμύρια πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες. Την επιτυχημένη πορεία της Libertex επιβεβαιώνουν τα πάνω από 40 διεθνή βραβεία και διακρίσεις που έχουμε αποσπάσει τα τελευταία χρόνια, με πιο πρόσφατα τα «Best CFD Broker Europe» (Global Brands Magazine, 2022) και «Most Trusted Broker in Europe» (Ultimate Fintech Awards, 2021).
Ενώσαμε τους συναρπαστικούς κόσμους του ποδοσφαίρου ως ο Επίσημος Πάροχος Επενδυτικών Υπηρεσιών της ομάδας της Premier League Tottenham Hotspur FC. Παράλληλα, λόγω και της κοινωνικής μας ευαισθησίας δεν μείναμε αδρανείς σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά. Εκτός από την μακροχρόνια στήριξη του Change One Life Foundation που εδρεύει στο εξωτερικό βοηθώντας ορφανά παιδιά, αισθανόμαστε εξαιρετικά περήφανοι και για την πρόσφατη υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το Hope For Children στην Κύπρο. Η εισφορά μας των €40.000, θα διατεθεί μεταξύ άλλων για σκοπούς ανακαίνισης της παιδικής στέγης που λειτουργεί ο Οργανισμός στη Λευκωσία.

Βρισκόμαστε μπροστά σε νέες προκλήσεις. Από το 2012 που είμαστε στο Κύπρο αντιμετωπίσαμε την οικονομική κρίση του ’13, την πανδημία και τώρα τη δυσάρεστη κατάσταση στην Ουκρανία που επηρέασε και εμάς, όπως κάθε επιχείρηση στον κόσμο και ειδικά στην Ευρώπη. Πρώτο μας μέλημα ήταν η μεταφορά του προσωπικού εκεί σε ασφαλές μέρος. Κάθε κρίση είναι και μια πρόκληση, ένα τεστ αντοχής για να διαπιστώσεις αν συνεχίζεις να κτίζεις πάνω σε γερές βάσεις. Η Libertex έχει δείξει πως όχι μόνο αντέχει αλλά ταυτόχρονα εξελίσσεται, αναπτύσσεται, μεγαλώνει και τοποθετεί τον πήχη όλο και ψηλότερα.

Μόλις ξεπεραστεί η κρίση, το τοπίο που ανοίγεται μπροστά μας είναι γεμάτο προκλήσεις αλλά και τεράστιες προοπτικές. Η Κύπρος με τις τελευταίες γεωπολιτικές εξελίξεις, τον επικείμενο ψηφιακό μετασχηματισμό του κρατικού και ιδιωτικού τομέα, το φυσικό αέριο, τα έργα ανάπτυξης και τις ξένες επενδύσεις, μπορεί να καταστεί το επόμενο hot spot για διεθνείς επιχειρήσεις. Χωρίς αμφιβολία, η Libertex θα είναι παρούσα.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

H Libertex, μέλος του Ομίλου Libertex, προσφέρει χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες ανταλλαγής CFDs καθώς επίσης και επενδύσεων σε πραγματικές μετοχές, χωρίς την χρέωση προμήθειας. Έχει αποσπάσει περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία και αναγνωρίσεις, με πιο πρόσφατο το Best CFD Broker Europe για το 2022 του Global Brands Magazine. Στην Κύπρο μετέφερε τις δραστηριότητες της το 2012.

Libertex: Επενδυτικές υπηρεσίες για το αύριο της οικονομίας

H Libertex δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2012 και αποτελεί μέλος του Ομίλου Libertex, ο οποίος φέτος μεταφέρει και επίσημα την έδρα του στην Κύπρο. Η Libertex προσφέρει επενδυτικές υπηρεσίες μέσω CFDs με υποκείμενα περιουσιακά στοιχεία όπως εμπορεύματα, ξένο συνάλλαγμα, διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (EFTs), κρυπτονομίσματα και άλλα. Παράλληλα προσφέρει και επενδύσεις σε πραγματικές μετοχές χωρίς την χρέωση προμήθειας.

Δίνοντας μεγάλη έμφαση σε σύγχρονες πρακτικές και την αξιοποίηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, καθώς επίσης και στην άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία του προσωπικού της, η Libertex έχει εδραιωθεί ως ένας επιτυχημένος και αξιόπιστος χρηματοπιστωτικός οργανισμός. Δεν προκαλεί έκπληξη, εξάλλου, ότι τα τελευταία χρόνια η Libertex έχει αποσπάσει περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία και αναγνωρίσεις, συμπεριλαμβανομένων των «Best CFD Broker Europe» (Global Brands Magazine 2022), «Most Trusted Broker in Europe» (Ultimate Fintech Awards, 2021), «Best Trading Platform» (Forex Report), «Best FX Broker» (European CEO) και «Best Trading Platform» (European CEO Awards).

Η Libertex είναι ο Επίσημος Πάροχος Επενδυτικών Υπηρεσιών της ποδοσφαιρικής ομάδας Tottenham Hotspur, ενώνοντας έτσι τους συναρπαστικούς κόσμους του ποδοσφαίρου και των επενδύσεων. Επιπρόσθετα, στηρίζει το Ίδρυμα Change One Life που σκοπό έχει την παροχή βοήθειας σε ορφανά παιδιά για να βρουν οικογένεια, ενώ πρόσφατα υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας με τον διεθνή ανθρωπιστικό οργανισμό Hope For Children CRC Policy Center (HFC) που εδρεύει στην Κύπρο, με στόχο τη διαχρονική στήριξη των ανθρωπιστικών προγραμμάτων και δομών του Οργανισμού, καθώς και την εφαρμογή κοινών δράσεων, στο πλαίσιο της προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών.

Από το 1997 που ιδρύθηκε, ο Όμιλος Libertex έχει αναπτυχθεί σε έναν ποικιλόμορφο οργανισμό εταιρειών εξυπηρετώντας εκατομμύρια πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες. Η επενδυτική πλατφόρμα της Libertex χρησιμοποιείται από την Indication Investments Ltd, η οποία εδρεύει στην Κύπρο υπό την εποπτεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου με αριθ. άδειας 164/12. Φέτος η Libertex συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, ενώ ο Όμιλος Libertex θα γιορτάσει τα 25 του χρόνια ύπαρξης. Οι νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Λεμεσό θα καταστούν και η επίσημη έδρα του Ομίλου και ήδη η κεντρική διοίκηση, μαζί με πολλά διεθνή ανώτερα διοικητικά στελέχη, ετοιμάζονται να εγκατασταθούν.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Libertex στο www.libertex.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση