ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

MINTHIS: Δέσμευση εταιρικής υπευθυνότητας και περιβαλλοντικής ευθύνης

Απέσπασε δύο χρυσές τιμητικές διακρίσεις στο πλαίσιο των ετήσιων Βραβείων Τουρισμού για το 2020

Δελτίο Τύπου

Δέσμευση εταιρικής υπευθυνότητας και περιβαλλοντικής ευθύνης αποτελούν για το MINTHIS οι δύο χρυσές τιμητικές διακρίσεις που απέσπασε πρόσφατα στο πλαίσιο των ετήσιων Βραβείων Τουρισμού για το 2020. Τα δύο βραβεία είναι απότοκο της υπεύθυνης επιχειρηματικής δράσης του θερέτρου το οποίο σέβεται το περιβάλλον, διαχειρίζεται συνετά τους φυσικούς πόρους και συνδιαλέγεται αποτελεσματικά με την τοπική κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, το MINTHIS απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Βιώσιμη διαχείριση ενέργειας και νερού / Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας / Ανακύκλωση / Διαχείριση αποβλήτων / Περιβαλλοντικό αποτύπωμα για τη δράση του «Championing Sustainability in Golf» που αφορά στη μετατροπή του Minthis Golf σε βιώσιμη εταιρική δραστηριότητα που εφαρμόζει ορθές περιβαλλοντικές πρακτικές ως προς τη διαχείριση και ανακύκλωση του νερού, τη συνετή και αποτελεσματική διαχείριση των φυσικών πόρων, τη μείωση των ενεργειακών απαιτήσεων και τη διατήρηση και ενίσχυση της βιοποικιλότητας της περιοχής.

Το δεύτερο χρυσό, απονεμήθηκε στην κατηγορία Πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος / Ευαισθητοποίηση του κοινού για το περιβάλλον, για μια σειρά από δράσεις που υλοποιεί το θέρετρο σε συνεργασία με οργανισμούς, τοπικές αρχές και κοινωνικά σύνολα με πιο σημαντικές τη συμμετοχή στην εκστρατεία "Προστασία της μέλισσας και των άλλων επικονιαστών", την συμμετοχή ως μέγα κοινωνικός εταίρος στην πρωτοβουλία "100.000 Δέντρα στην Πάφο", την εγκατάσταση σημείων ανακύκλωσης στις κοινότητες που γειτνιάζουν με το θέρετρο MINTHIS και την συμμετοχή στην εκστρατεία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος "Το πλαστικό εχθρός της γης".

Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν την περιβαλλοντική ευαισθησία και αναδεικνύουν το υψηλό επίπεδο εταιρικής υπευθυνότητας που περιβάλλει το θέρετρο σημείωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του MINTHIS, Δημήτρης Ασσιώτης. Το βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης και οι περιβαλλοντικές δράσεις που υλοποιούνται πρόσθεσε ο κ. Ασσιώτης, αναδεικνύουν τις ορθές πρακτικές ορθολογικής διαχείρισης του νερού στο γήπεδο γκολφ αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία του θέρετρου ως προς την προστασία του περιβάλλοντος και τη δημιουργία περιβαλλοντικής κουλτούρας και συνείδησης.

Το θέρετρο MINTHIS, το οποίο βρίσκεται σε ένα τοπίο με απαράμιλλη φυσική ομορφιά λίγο έξω από το χωριό Τσάδα της επαρχίας Πάφου, ετοιμάζεται να εισέλθει σε μια νέα συναρπαστική εποχή παροχής ποιοτικών υπηρεσιών και ανέσεων. Σε μερικούς μήνες, εκτός από το εξαιρετικό γήπεδο γκολφ και το πολυβραβευμένο εστιατόριο που βρίσκονται σε λειτουργία, οι εγκαταστάσεις θα εμπλουτιστούν με μια πολυμορφική πλατεία που θα περιλαμβάνει εστιατόρια, μπαρ, γκαλερί και επώνυμα καταστήματα, αθλητικό κέντρο με γήπεδα τένις και μίνι ποδοσφαίρου, εσωτερικούς και εξωτερικούς παιδότοπους, ιππικό κέντρο, μονοπάτια της φύσης και ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας, σηματοδοτώντας έτσι άλλη μια επιτυχία για το θέρετρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν των δύο βραβείων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για το περιβάλλον, το MINTHIS απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Αθλητισμός / Περιπέτεια και Τουρισμός Γκολφ και το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Μαγειρική Εμπειρία / Αριστεία ή Καινοτομία στον τομέα της εστίασης / Προώθηση τοπικής κουζίνας και προϊόντων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση