ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μοιράζουν και φέτος χαμόγελα οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στον Ερυθρό Σταυρό

Συγκεντρώθηκε το ποσό των €17.000 από την εκστρατεία «Ένα παγωτό, πολλά χαμόγελα»

Δελτίο Τύπου

Στηρίζοντας σταθερά το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (Κ.Ε.Σ.), οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μοίρασαν και φέτος πολλά χαμόγελα. Ως αποτέλεσμα της εκστρατείας «Ένα παγωτό, πολλά χαμόγελα» που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως και τις 29 Μαΐου, συγκεντρώθηκε το ποσό των €17.000, το οποίο παραδόθηκε στην Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, μέσω της οποίας ενισχύεται ο Κ.Ε.Σ., αποτελεί μέρος του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Κατά την περίοδο που διήρκεσε η εκστρατεία τον φετινό Μάιο, από τα έσοδα της πώλησης κάθε συσκευασίας παγωτού, το 5% διατέθηκε για τις ανάγκες του Οργανισμού.

Η κοινωνία είναι ένας από τους πυλώνες δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Μέσω των εκστρατειών που διοργανώνουν, συνδράμουν το έργο κοινωφελών ιδρυμάτων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών της Κύπρου, συμβάλλοντας στην κοινωνική ευημερία.

Την επιταγή με το ποσό παρέδωσε η κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου, Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. «Η ανεκτίμητη προσφορά του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο είναι γνωστή. Χαιρόμαστε πολύ που οι Υπεραγορές μας προσθέτουν ένα λιθαράκι στο σπουδαίο έργο του Oργανισμού».

Η κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τη γενναιοδωρία τους, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι οργανισμοί με ανθρωπιστικούς σκοπούς και δράσεις να έχουν τη στήριξη της τοπικής κοινότητας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X