ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα ομοσπονδία για τα κέντρα εστίασης και διασκέδασης

Εκπροσωπεί την συντριπτική πλειοψηφία των 3,500 αδειούχων επιχειρήσεων που είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Υφυπουργείου Τουρισμού

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Στην ίδρυση Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Εστίασης Διασκέδασης Εκδηλώσεων (ΟΣΙΚΕΔΕ) προχώρησαν οι οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης, γάμους και εκδηλώσεις και την ψυχαγωγία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΕΒ, η απόφαση λήφθηκε για τον καλύτερο συντονισμό, την ευρύτερη και δυναμική εκπροσώπηση τους στα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Παράλληλα οι οργανώσεις θα διατηρούν την οργανωτική τους αυτονομία. Πρόκειται για τις οργανώσεις:

- ΟΣΙΚΑ (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

- ΠΑ.ΣΥ.ΚΕ.Δ (ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ)

- ΠΑ.ΣΥ.ΕΠ.ΕΚ (ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ)

- CALPA (ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ)

- ΑΣΠΙΔΑ (ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ-ΑΝΨΥΧΗΣ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους Προέδρους των Συμβαλλομένων Οργανώσεων: Νεόφυτος Θρασυβούλου (ΟΣΙΚΑ), Νίκος Βασιλείου (ΠΑΣΥΚΕΔ), Κωνσταντίνος Μωσαϊκός (ΠΑΣΥΕΠΕΚ), Josef Πέτρου (CALPA) και Κλεάνθης Κοιλανιώτης (ΑΣΠΙΔΑ).

Η ΟΣΙΚΕΔΕ εκπροσωπεί έτσι την συντριπτική πλειοψηφία των 3,500 αδειούχων επιχειρήσεων που είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Υφυπουργείου Τουρισμού. Οι επιχειρήσεις αυτές απασχολούν γύρω στις 10000 εργαζόμενους, συνεισφέρουν το 8% του ΑΕΠ και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην ΟΣΙΚΕΔΕ δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουν και μικρότερες, εξειδικευμένες οργανώσεις επιχειρηματιών του ευρύτερου κλάδου. Η ΟΣΙΚΕΔΕ και οι οργανώσεις που την πλαισιώνουν είναι μέλη της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση