ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα παράταση για το Neo Plaza

Τον Σεπτέμβριο αντί τον Ιούνιο μεταφέρεται το άνοιγμα του εκπτωτικού χωριού στην Κοκκινοτριμιθιά ένεκα πανδημίας

Της Μαρίας Ηρακλέους

Στο έλεος των εξελίξεων στο μέτωπο του κορωνοϊού βρίσκεται το άνοιγμα του εκπτωτικού χωριού στην Κοκκινοτριμιθιά, με τα χρονοδιαγράμματα για την λειτουργία του να αλλάζουν διαρκώς. Αρχικά ως ημερομηνία έναρξης είχε οριστεί ο Νοέμβριος του 2020, και αργότερα λόγω των εξελίξεων μετατέθηκε για τον Μάρτιο του 2021. Ενώ τα τελευταία πλάνα της διεύθυνσης του έργου έκαναν λόγο για άνοιγμα στις 24 Ιουνίου, πλέον το νέο χρονοδιάγραμμα μεταφέρεται για τον Σεπτέμβριο. Τότε αναμένεται ότι θα υπάρχει και κάποια χαλάρωση των περιορισμών διακίνησης, συνάθροισης και διεξαγωγής εκδηλώσεων, βασικές προϋποθέσεις για την λειτουργία του Neo Plaza.

Υπενθυμίζεται ότι το Neo Plaza πέραν από την κατηγορία των εμπορικών κέντρων μπορεί να χαρακτηριστεί και ένας προορισμός ψυχαγωγίας. Εκτείνεται σε 55 000 τμ, ενώ 2000 τμ θα αφορούν χώρο εκδηλώσεων και συναυλιών και 3700 τμ, παιδότοπο το Volta Fun Town. Αυτές τις μέρες αρχίζουν και οι εργασίες για την κατασκευή του Volta, κάτι που ανακοινώθηκε στα social media του Neo Plaza. Το Volta Fun Town θα περιλαμβάνει παιχνιδοκατασκευές, φουσκωτά, πίστα καρτ ενώ θα προσφέρεται και για διεξαγωγή γενεθλίων και ενημερωτικών εκδηλώσεων.

Σημειώνεται ότι το εκπτωτικό χωριό θα περιλαμβάνει 35 εμπορικά καταστήματα, ψυχαγωγικό πάρκο και δέκα χώροι εστίασης. Οι εργασίες βρίσκονται στην τελική φάση, κατά την οποία αναμένεται ότι θα αρχίσουν να παραδίδονται τα καταστήματα ενώ ολοκληρώνονται πλέον τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του έργου. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι τελευταίες πινελιές εξωτερικά του έργου και θα προχωρήσει ο πεζόδρομος. Oι εξωτερικές εργασίες αναμένεται ότι θα ολοκληρωθούν τους επόμενους μήνες ώστε το έργο να παραδοθεί εντός των νέων χρονικών πλαισίων. Στο μεταξύ έχουν κλειδώσει όλοι οι ένοικοι στο κομμάτι του food court (McDonald's, KFC, BEER & BEER, Loukou, Papafilipou, Chopsticks, Caffè Nero, Mikel Coffee, Gelateria Da Vinci, Juice Bar, VOLTA FUN TOWN) , ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις για τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, με νέες ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες μέρες. Ήδη έχουν κλειδώσει Prince Oliver, Dust+ Cream cosmetics, Best for- life philosophy και smart shopping (όμιλος Ermes), που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα brands CK jeans, Champion, Converse, Desigual, Diesel, DKNY, Tommy Hilfinger και Springfield, Orsay και Rebook. Πάντως παρά του γενικότερου προβληματισμού από πλευράς των brands, ένεκα των εξελίξεων της πανδημίας, εκφράζεται ικανοποίηση για το ενδιαφέρον και την έκβαση των συζητήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση