ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέες αγορές μετοχών της Ελληνικής Τράπεζας από την Eurobank

Χθες ο όγκος συναλλαγών στους τίτλους της Ελληνικής Τράπεζας στο ΧΑΚ ήταν €1,32 εκατ., που αντιστοιχούσε στο 77% του συνολικού όγκου συναλλαγών της συνεδρίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Eurobank αύξησε περισσότερο τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της Ελληνικής Τράπεζας με την αγορά 503.934 μετοχών, συνολικής αξίας €1,29 εκατομμυρίου μέσω του ΧΑΚ.

Σε σημερινή ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο, η Eurobank αναφέρει ότι χθες αγόρασε 503.934 μετοχές της Ελληνικής Τράπεζας στην τιμή των €2,56 ανά μετοχή και έναντι συνολικού τιμήματος €1,29 εκ. περίπου.

Όπως αναφέρεται η Eurobank, μετά την παραπάνω απόκτηση, κατέχει άμεσα 228.789.554 μετοχές που αντιπροσωπεύουν το 55,42% του συνολικού εκδοθέντος μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Ελληνικής Τράπεζας.

Χθες ο όγκος συναλλαγών στους τίτλους της Ελληνικής Τράπεζας στο ΧΑΚ ήταν €1,32 εκατ., που αντιστοιχούσε στο 77% του συνολικού όγκου συναλλαγών της συνεδρίας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη λήψη των εποπτικών εγκρίσεων για την αύξηση της συμμετοχής στο 55,3%, η Eurobank θα προχωρήσει σε υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση προς τους μετόχους της Ελληνικής Τράπεζας για την απόκτηση ποσοστού έως 100% του εκδοθέντος μετοχικού κεφαλαίου της Ελληνικής Τράπεζας με προσφερόμενο αντάλλαγμα €2,56/μετοχή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ