ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέο δρομολόγιο προς Λάρνακα από Wizz Air

Το δρομολόγιο από Άμπου Ντάμπι ξεκινά από τις 3 Οκτωβρίου

Newsroom K

Το δρομολόγιο από το Άμπου Ντάμπι προς Λάρνακα από τις 3 Οκτωβρίου 2020 ανακοινώνει η Wizz Air. Η εταιρεία θα προσφέρει χαμηλά ναύλα και υψηλής ποιότητας ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες της. Τα ναύλα για τις πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα στο wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας και ξεκινάνε από 29.99 EUR / 129 AED **.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της εταιρείας, η προσθήκη ενός ακόμη δρομολογίου της Wizz Air στο εκτεταμένο δίκτυο της αερογραμμής στην Λάρνακα, υποδηλώνει τη μακροχρόνια δέσμευση της εταιρείας στη Λάρνακα και στην Κύπρο. Προστίθεται ότι τα 10 χρόνια λειτουργίας των πτήσεων της αερογραμμής αλλά και η μεταφορά περισσότερων από 2,5 εκατομμύρια επιβατών από και προς την Λάρνακα, αποδεικνύουν ότι η Wizz Air προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές και δημοφιλείς υπηρεσίες στο νησί.

Το δρομολόγιο που ανακοινώθηκε θα προσθέσει 50,000 θέσεις ετησίως στο δίκτυο της Λάρνακας και θα συνδέσει την πόλη και την περιοχή με ένα νέο και συναρπαστικό ολόχρονο δρομολόγιο.

Μέτρα κατά τη διάρκεια της πτήσης

Η σημερινή ανακοίνωση γίνεται παράλληλα με τη νέα εποχή που ξεκίνησε για τη Wizz Air. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά από βελτιωμένα μέτρα υγιεινής, για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και του πληρώματος της. Με βάση τα νέα πρωτόκολλα, καθόλη τη διάρκεια της πτήσης, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο από το πλήρωμα καμπίνας όσο και απ’ τους επιβάτες, ενώ το πλήρωμα καμπίνας απαιτείται να φορά γάντια.

Παράλληλα, τα αεροσκάφη της Wizz Air υποβάλλονται τακτικά σε μια κορυφαία, ενδελεχή διαδικασία απολύμανσης, και σύμφωνα με το αυστηρό καθημερινό πρόγραμμα καθαρισμού της WIZZ, όλα τα αεροπλάνα της απολυμαίνονται περαιτέρω κατά τη διάρκεια της νύχτας με την ίδια αντιική μέθοδο. Επίσης, απολυμαντικά μαντηλάκια παραδίδονται σε κάθε επιβάτη κατά την είσοδό του στο αεροσκάφος, τα περιοδικά της καμπίνας έχουν απομακρυνθεί και τυχόν αγορές ενθαρρύνονται να γίνονται με ανέπαφη πληρωμή. Οι επιβάτες καλούνται να ακολουθούν τα μέτρα φυσικής απόστασης που προτείνουν οι τοπικές υγειονομικές αρχές και ενθαρρύνονται να κάνουν όλες τις αγορές τους διαδικτυακά, πριν από την πτήση (π.χ. παραδοτέες αποσκευές, υπηρεσία WIZZ priority, γρήγορη διαδρομή), έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε πιθανή φυσική επαφή στο αεροδρόμιο.

Αναφέρεται ότι με την προσθήκη της υπηρεσίας WIZZ Flex στην κράτηση τους, σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε τροποποίηση ή εάν επιθυμούν να αλλάξουν την ημερομηνία ταξιδιού τους ή τον προορισμό, οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν την κράτηση ξανά, με οποιασδήποτε πτήσης της αερογραμμής. Με αυτή την επιπρόσθετη υπηρεσία στις κρατήσεις, προσφέρετε σιγουριά σε αυτή την αβέβαιη περίοδο.

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Wizz Air Group, Andras Rado δήλωσε: “Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το νέο δρομολόγιο της Wizz Air Abu Dhabi το οποίο θα συνδέει την Λάρνακα με το Άμπου Ντάμπι. Χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε τους Κύπριους ταξιδιώτες στα τελευταίας τεχνολογίας αεροσκάφη Airbus A321neo. Καθώς η Wizz Air πρωτοπορεί στην νέα εποχή, προσβλέπουμε στην λειτουργία αυτής της καινούριας, υψηλού επιπέδου εμπειρίας που προσφέρεται κατά την διάρκεια της πτήσης. Είμαι αισιόδοξος ότι η Wizz Air θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αύξηση του τουριστικού τομέα της Κύπρου.”

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση