ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέο επαγγελματικό κτίριο στη Λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία

Πρόκειται για 5όροφο κτήριο με άνετους γραφειακούς χώρους για τις ανάγκες επιχειρήσεων

Δελτίο Τύπου

Ο Όμιλος εταιρειών CYFIELD, δημιουργεί ένα νέο επαγγελματικό κτίριο, στη Λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, απέναντι στη συμβολή της με την Λεωφόρο Aθαλάσσης. Το κτίριο είναι ένα σύγχρονο γραφειακό συγκρότημα κατάλληλο για επαγγελματίες που θέλουν να στεγάσουν την επιχείρηση τους σε ένα ειδικά σχεδιασμένο χώρο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Στο ισόγειο έχει σχεδιαστεί ένα μεγάλο κατάστημα / γραφείο με ημιώροφο. Το υπόλοιπο κτίριο διαθέτει ξεχωριστή είσοδο με υποδοχή και ανελκυστήρα ενώ αποτελείται από 5 ορόφους με άνετους γραφειακούς χώρους οι οποίοι μπορούν να διατεθούν και ξεχωριστά ανάλογα με τους χώρους που χρειάζεται η κάθε επιχείρηση. Για τις μικρότερες επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να στεγαστούν στο κτίριο, οι πρώτοι δύο όροφοι μπορούν να χωριστούν σε δύο μέρη.

Όλοι οι όροφοι διαθέτουν κουζίνα, τουαλέτες και βεράντα και μπορούν να χωριστούν σε γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων και χώρους υποδοχής. Το κτίριο είναι εξοπλισμένο με υπερυψωμένα δάπεδα κατάλληλα για δομημένη καλωδίωση και ειδικά ψευδοτάβανα με σύστημα κλιματισμού.

Η αγορά επαγγελματικής στέγης είναι μια σημαντική οικονομική επένδυση που προσδίδει κύρος και υπόσταση σε μια επιχείρηση. Ο όμιλος εταιρειών Cyfield δίνει την πραγματική αξία για την στέγαση της επιχείρησης σας, προσφέροντας υψηλή ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 80005757 (δωρεάν γραμμή επικοινωνίας) ή στο sales@cyfieldgroup.com.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση