ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέο ιατρικό κέντρο στον Στρόβολο από τις αρχές 2024

Το El Greco medical centre είναι ενταγμένο στο ΓεΣΥ, διαθέτει νεφρολογική κλινική με μονάδα αιμοκάθαρσης

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

To El Greco medical centre στη Λευκωσία αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές του 2024, και στοχεύει να γίνει σημείο αναφοράς στον τομέα παροχής κορυφαίων υπηρεσιών υγείας.

Το νέο ιατρικό κέντρο φιλοδοξεί να καταστεί μια ισχυρή παρουσία στο χώρο της υγείας στην Κύπρο, επενδύοντας σε κορυφαίο ιατρικό προσωπικό, τεχνολογία αιχμής και πρωτοποριακές ιατρικές πρακτικές. Ενταγμένο στο ΓεΣΥ, θα λειτουργεί κάτω από ψηλά πρότυπα εταιρικής διακυβέρνησης, με ένα Διοικητικό Συμβούλιο που θα απαρτίζεται από γιατρούς και τεχνοκράτες.

Εκτείνεται σε ένα κτίριο-περιβάλλον φροντίδας, τριών ορόφων, συνολικής επιφάνειας 3,000τ.μ., με υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Οι χώροι του Ιατρικού Κέντρου είναι σχεδιασμένοι με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, και στοχεύουν στην ασφάλεια και την άνεση των ασθενών και των οικείων τους, και είναι προσεγμένοι στην τελευταία τους λεπτομέρεια.

Το νέο ιατρικό κέντρο διαθέτει:

• Παθολογικό, καρδιολογικό και χειρουργικό θάλαμο, μονάδα στεφανιαίας φροντίδας μονάδα και μονάδα εντατικής θεραπείας
• Άρτια εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό
• Ακτινολογικό-διαγνωστικό τμήμα
• Τμήμα επεμβατικής καρδιολογίας
• 24ωρη υπηρεσία επειγόντων καρδιολογικών περιστατικών
• Αρρυθμιολογικό και ηλεκτροφυσιολογικό τμήμα
• Ενδοσκοπική μονάδα
• Νεφρολογική κλινική, το El Greco Dialysis Centre, με μονάδα αιμοκάθαρσης 12 θέσεων, για παροχή εξατομικευμένης θεραπείας χρόνιας αιμοκάθαρσης και πλασμαφαίρεσης

Οι υπηρεσίες

Στο El Greco medical centre, ο ασθενής βρίσκεται στο επίκεντρο, σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές διεθνών ιατρικών κέντρων (patient-centric approach). Έμπειροι ειδικοί γιατροί, όλοι εγνωσμένου κύρους, με μεγάλη εμπειρία στην Κύπρο και το εξωτερικό, που έχουν ήδη διαπρέψει στον τομέα του ο κάθε ένας, συνεργάζονται ώστε να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες φροντίδας.

Ξεχωριστή θέση στο νέο ιατρικό κέντρο έχει η νεφρολογική κλινική που είναι μοναδική στα κυπριακά δεδομένα τόσο σε τεχνολογική υποδομή, όσο και σε σχεδιασμό, με δυνατότητα ολιστικής αντιμετώπισης των νεφροπαθών ασθενών καθώς και μονάδα αιμοκάθαρσης.

Το νέο ιατρικό κέντρο βρίσκεται στην οδό Ομήρου 9, στο Στρόβολο και αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον προσεχή Ιανουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση