ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:58
 

Νέο όνομα, λογότυπο και ταυτότητα για το Minthis Hills

Ξεκίνησαν τα έργα υποδομής στο θέρετρο, περιλαμβάνουν δημιουργία κέντρου ευεξίας, καταστήματα και εστιατόρια

Δελτίο Τύπου

Νέα σελίδα για το θέρετρο Minthis της εταιρίας Pafilia στην Πάφο, με κατασκευαστικά και αρχιτεκτονικά έργα αναβάθμισης να είναι σε εξέλιξη. Η νέα αυτή εποχή για το έργο συνοδεύεται παράλληλα με την μετονομασία του σε Minthis, από Minthis Hills, την δημιουργία νέου λογότυπου και ταυτότητας ούτως ώστε, σύμφωνα με την εταιρία να συνάδει με την μοντέρνα γραμμή του έργου και να αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα των εμπειριών και των υπηρεσιών που βιώνει ο ένοικος και ο επισκέπτης του έργου. 

Για το 2018 η Pafilia έχει προγραμματίσει και έχει ήδη ξεκινήσει τις κατασκευαστικές εργασίες της τελευταίας φάσης των έργων υποδομής καθώς και της κατασκευής των εμπλουτιστικών έργων της ανάπτυξης που συμπεριλαμβάνει την δημιουργία ενός πρωτοποριακού κέντρου ευεξίας με πισίνα μήκους είκοσι πέντε μέτρων, γυμναστήριο, υδρομασάζ και σάουνα ως επίσης και της κατασκευής της πλατείας του έργου που θα αποτελείται από σειρά καταστημάτων, μπουτίκ, μπαρ και εστιατόρια.

Η ολοκλήρωση της τελευταίας φάσης του έργου σηματοδοτεί παράλληλα την υλοποίηση του οράματος της Pafilia Property Developers για την δημιουργία ενός θερέτρου το οποίο θα προσφέρει μια ολιστική εμπειρία διαβίωσης για τους ενοίκους του αλλά και μιας μοναδικής, φιλόξενης και συνάμα ποιοτικής εμπειρίας για τους επισκέπτες του, βασισμένη στην ευεξία, την περιπέτεια, και την κυπριακή κουλτούρα.

Το Minthis είναι βρίσκεται σε μια έκταση γης πέντε εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων γης απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και τοπιοτέχνησης καθιστώντας το καταφύγιο και σημείο απόδρασης από την καθημερινότητα, αναζωογόνησης και αναγέννησης του ατόμου.

Ο σχεδιασμός του Minthis έγινε από τους παγκοσμίως αναγνωρισμένους συνεργάτες της Pafilia όπως οι Woods Bagot, Atkins, WATG και Neil Howard Spa Consultants. Βασικό χαρακτηριστικό η πρωτοποριακή του αρχιτεκτονική, οι μεγάλοι του ανοικτοί χώροι με κυρίαρχο στοιχείο το άπλετο φυσικό φως. Η διαμόρφωση των επαύλεων έγινε κατά τρόπο που να προσφέρουν ψυχική ανάταση. Το Minthis συνδιάζει τον εκλεπτυσμένο τροπο ζωής των ενοίκων με την απλότητα που χαρακτηρίζει τον παραδοσιακο κυπριακό τρόπο ζωής.

Ο Δημήτρης Ασσιώτης εκτελεστικός διευθυντής της Pafilia Property Developers δήλωσε «Αναμφίβολα το Minthis εισέρχεται σε μία νέα εποχή. Για την Pafilia ένα όραμα ολοκληρώνεται. Το Minthis έχει καταστεί προορισμός ατόμων από το εξωτερικό με υψηλά εισοδήματα και έχει αγκαλιαστεί από τους επενδυτές ακινήτων. Μέσα από την νέα μας επικοινωνιακή στρατηγική στοχεύουμε να αναδείξουμε και να προβάλουμε την ψηλή ποιότητα ζωής που παρέχει το Minthis, τις αξίες και τα συναισθήματα που θα διεγείρουν τις αισθήσεις των πιθανών αγοραστών. Το Minthis είναι πολύ περισσότερα από μία οικιστική ανάπτυξη είναι μια εξελικτική εμπειρία που συνεχώς εμπλουτίζεται και αναβαθμίζεται.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Εισήλθε σε οικία 34χρονης, της επιτέθηκε άσμενα και την έκλεψε

«Nα σταλεί στην χώρα προέλευσης. Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και ας μην πουν κάποιοι ...»
ΑΚΑ  |  09:18

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X