ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέος δεκαώροφος πύργος στη Λάρνακα

Σκοπός του έργου είναι να καλύψει μέρος των οικιστικών αναγκών της Ευρύτερης Περιοχής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η εταιρεία ELITE ISLAND PROPERTIES προγραμματίζει στην κατασκευή πύργου στη πόλη της Λάρνακας. Συγκεκριμένα το έργο θα έχει ονομασία «MACKENZIE TOWER» και θα αποτελείται από δέκα ορόφους με πενήντα επτά διαμερίσματα και το ύψος του κτηρίου θα είναι τριάντα τέσσερα μέτρα περίπου.

Η εταιρεία κατέθεσε μελέτη εκτίμησης επιπτώσεων στο περιβάλλον στην αρμόδια αρχή ενώ σκοπός του έργου είναι να καλύψει μέρος των οικιστικών αναγκών της Ευρύτερης Περιοχής της Λάρνακας.

Το έργο

Η προτεινόμενη ανάπτυξη αφορά την ανέγερση ενός υψηλού οικιστικού κτηρίου και μιας πισίνας. Το κτήριο θα περιλαμβάνει 10 ορόφους και θα έχει ύψος περίπου 34 m. Προορίζεται για οικιστική χρήση, αφού περιλαμβάνει συνολικά 57 διαμερίσματα.

Επίσης, θα διαθέτει δυο επίπεδα με χώρους στάθμευσης, έναν υπόγειο κι ένα χώρο στο ισόγειο. Οι θέσεις των χώρων στάθμευσης θα είναι 59 και 13 αντίστοιχα, εκ των οποίων οι 4 και 2 θέσεις αντίστοιχα θα είναι για ΑμΕΑ. Το συνολικό εμβαδόν των τεμαχίων της ανάπτυξης θα είναι 2.510 m2. Το κτήριο θα καλύπτει συνολική έκταση 1.255 m2 και η πισίνα 90 m2, συνεπώς η συνολική κάλυψη των υπό μελέτη τεμαχίων από το ΠΕ θα είναι 1.345 m2.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση