ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Αυγουστίνος Παπαθωμά εκκαθαριστής της Λαϊκής

Σκοπός είναι η ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της πρώην τράπεζας προς όφελος των πιστωτών της

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην θέση του εκκαθαριστή στη Cyprus Popular Bank Public Co Ltd διορίστηκε ο Αυγουστίνος Παπαθωμά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τετάρτη 31 Μαίου 2022 διάταγμα εκκαθάρισης της Cyprus Popular Bank Public Co Ltd και διορισμού του κ. Αυγουστίνου Παπαθωμά ως εκκαθαριστή. Το καθεστώς εκκαθάρισης και ο διορισμός του εκκαθαριστή τέθηκαν σε ισχύ από την ίδια ημέρα, δηλαδή την 31 Μαΐου 2022.

Ο σκοπός της εκκαθάρισης είναι η ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της Cyprus Popular Bank Public Co Ltd προς όφελος των πιστωτών της.

Μετά την πιο πάνω εξέλιξη, η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, ενεργώντας ως αρχή εξυγίανσης, αποφάσισε τον τερματισμό των μέτρων εξυγίανσης στη Cyprus Popular Bank Public Co Ltd.

"Η απόφαση αυτή συνιστά αποτέλεσμα και δικαίωση των ενεργειών της παρούσας Διοίκησης της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου η οποία ολοκλήρωσε τα προαπαιτούμενα για τη διαδικασία εκκαθάρισης της Cyprus Popular Bank Public Co Ltd και υπέβαλε την αίτηση για την έγκρισή της στο Δικαστήριο", καταλήγει η ανακοίνωση της ΚΤΚ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ