ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Όμιλος Πηλακούτα υποδέχεται τη νέα γενιά της BMW σειράς 5

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan πιο δυναμική από ποτέ, φτάνει με πληθώρα ψηφιακών καινοτομιών και για πρώτη φορά αμιγώς ηλεκτρική.

Δελτίο Τύπου

Προσφέροντας το ιδανικό περιβάλλον για να βιώσει κανείς τη χαρακτηριστική οδηγική απόλαυση BMW στην καθημερινή κίνηση ταυτόχρονα με το υψηλό επίπεδο άνεσης σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, η όγδοη γενιά της νέας BMW Σειρά 5 υπογραμμίζει τον προοδευτικό της χαρακτήρα, όχι μόνο με τις δύο αμιγώς ηλεκτρικές παραλλαγές της αλλά και με καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες για in-car gaming, audio και video streaming, μεταξύ άλλων, καθώς και με ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Οι γενναιόδωροι χώροι, η σύγχρονη λειτουργικότητα, το υψηλό επίπεδο ακουστικής άνεσης καθώς και τα υψηλής ποιότητας, επεξεργασμένα με ακρίβεια υλικά, η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και οι προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες χαρακτηρίζουν την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.

Στη λιτή σχεδιαστική γλώσσα, που τονίζει την σπορ κομψότητα, έρχεται να προστεθεί ένα πλήρως vegan εσωτερικό, το οποίο περιλαμβάνει τις επιφάνειες των καθισμάτων, το ταμπλό και τα πάνελ των θυρών καθώς και το τιμόνι, καθιστώντας τη νέα BMW Σειρά 5 Sedan το πρώτο μοντέλο της μάρκας που διαθέτει στάνταρ ένα πλήρως vegan εσωτερικό.

Το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 5 Sedan, σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Με το Proactive Care, η BMW δημιουργεί μια νέα πλατφόρμα για συζήτηση με τους πελάτες, όταν απαιτούνται διαφορετικοί τύποι σέρβις του αυτοκινήτου. Στόχος είναι η αναγνώριση των αναγκών σέρβις του οχήματος και με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και με την προληπτική προσφορά λύσεων στον πελάτη, που διαμορφώνουν μια νέα εμπειρία για τον οδηγό.

Η νέα BMW σειρά 5 προσφέρεται με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση, με plug-in υβριδικά συστήματα, καθώς και με εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel που χρησιμοποιούν ήπια υβριδική τεχνολογία.  

Η νέα Σειρά 5, βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα και στο Char. Pilakoutas Showcase, Λεωφόρος Λεμεσού 114, Λευκωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση