ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Όμιλος VLM, συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη και εξέλιξη του προσωπικού του

Έναρξη συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Δελτίο Τύπου

Ο Όμιλος VLM (Voici la Mode) προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την παροχή υποτροφιών για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών για το προσωπικό του. 

Η συνεργασία αφορά  την παραχώρηση υποτροφιών ύψους 25% στα δίδακτρα για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών και υποτροφίες ύψους 20% στα δίδακτρα για μεταπτυχιακά προγράμματα για το προσωπικό του που θα εγγραφεί σε προγράμματα του πανεπιστημίου Λευκωσίας από την επόμενη ακαδημαϊκή περίοδο.  Παράλληλα, οι δύο Οργανισμοί θα συνεργάζονται για τη διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, βιωματικών εργαστηρίων, παρουσιάσεων και ημερίδων στον τομέα του λιανεμπορίου και διοίκησης.

 

Ο Όμιλος VLM, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικού εμπορίου στο τομέα της μόδας και εργοδοτεί πάνω από 400 άτομα. Ο Όμιλος, διαχρονικά επενδύει και στηρίζει το προσωπικό του μέσα από τη συνεχή επαγγελματική και προσωπική εκπαίδευση και ανάπτυξη. Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου, Νίκη Ζωμενή, ανέφερε κατά την υπογραφή της συμφωνίας, ότι στόχος του Ομίλου είναι η προσφορά της καλύτερης ποιότητας τόσο σε προϊόντα όσο και στην εξυπηρέτηση των πελάτων της μέσα από την προσφορά μιας ολοκληρωμένης πελατειακής εμπειρίας.  Η επιτυχία στην επίτευξη του στόχου αυτού οφείλεται και επιτυγχάνεται μέσα από τους ανθρώπους του Ομίλου  που καθημερινά εξυπηρετούν και εργάζονται για την προσφορά αξίας τους πελάτες τους. 

Με την σειρά του, ο κ. Τάσος Δημητρίου, Διευθυντής του Τμήματος Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ανάφερε ότι σχετικές δράσεις εμπίπτουν στο πλαίσιο των προσπαθειών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για διασύνδεση του εκπαιδευτικού συστήματος με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, αλλά και για διευκόλυνση της πρόσβασης εργαζόμενων ατόμων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Με τη συγκεκριμένη δράση, διευκολύνεται η φοίτηση ατόμων που εργάζονται στον τομέα του λιανικού εμπορίου, σε τομείς σχετικούς με το αντικείμενο εργασίας τους, αφού τους παρέχεται η δυνατότητα για μερική ή πλήρη φοίτηση, καθώς και σημαντικά μειωμένα δίδακτρα. Επιπλέον, δίνεται και ένα κίνητρο σε υφιστάμενους φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, να στοχεύουν σε εργοδότηση από οργανισμούς όπως ο Όμιλος VLM, που παρέχουν ευκαιρίες περαιτέρω επιμόρφωσης και κατάρτισης στο προσωπικό τους.

Κλείνοντας, ο Όμιλος VLM, ευχαρίστησε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την εποικοδομητική συνεργασία και την ανεκτίμητη συμβολή του Πανεπιστημίου στην ανάπτυξη των νέων του τόπου μας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ