ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:44
 

Ο Παύλος Σ. Χαραλαμπίδης εντάσσεται στον Όμιλο MAP S.Platis

Θα ηγείται της MGR Human Resources Ltd του εξειδικευμένου γραφείου συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου

Δελτίο Τύπου

Ο Όμιλος MAP S.Platis (www.mapsplatis.com), με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στην εκτελεστική του ομάδα τον Παύλο Σ. Χαραλαμπίδη.

Ο Παύλος θα ηγείται της MGR Human Resources Ltd (www.mgr-hr.com), του εξειδικευμένου γραφείου συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου, ως Διευθύνων Σύμβουλος. Ο διορισμός αυτός είναι ευθυγραμμισμένος με την επιδίωξη του Ομίλου MAP S.Platis να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες ανθρώπινου δυναμικού εγχώριων και διεθνών οργανισμών και να καταστήσει την MGR Human Rerources Ltd βασικό πάροχο συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στην περιοχή, διευρύνοντας εκτενώς τις υφιστάμενες δυνατότητές της.

Πριν από την ένταξή του στον Όμιλο MAP S.Platis, o Παύλος Σ. Χαραλαμπίδης εργάστηκε για αρκετά έτη στην Deloitte, κατέχοντας τη θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και παρέχοντας, μεταξύ άλλων, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εγχώριους και διεθνείς οργανισμούς σε σχέση με την εγκαθίδρυση και διοίκηση επιχειρήσεων, τον καθορισμό εταιρικής στρατηγικής και οργανωτικών δομών, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της διεύθυνσης, τη διαχείριση της αποδοτικότητας και την ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας και των επιπέδων δέσμευσης του ανθρώπινου δυναμικού.

Ο Παύλος κατέχει εκτενή εμπειρία στην προσέλκυση, επιλογή και πρόσληψη στελεχών για όλες τις βαθμίδες ιεραρχίας, εντοπίζοντας και αξιολογώντας υποψηφίους μέσω σχεδιασμού και διεξαγωγής κέντρων αξιολόγησης, ψυχομετρικών εργαλείων και δομημένων συνεντεύξεων. Διετέλεσε βασικός σύμβουλος αναφορικά με την αξιολόγηση ατόμων για σκοπούς εσωτερικών προαγωγών και ανάληψη αναβαθμισμένων καθηκόντων μέσω κέντρων προσωπικής ανάπτυξης και είναι εγκεκριμένος εκπαιδευτής σε θέματα όπως ηγεσία και διοίκηση, διαχείριση της απόδοσης, συναισθηματική νοημοσύνη στον εργασιακό χώρο και δεξιότητες διαπραγμάτευσης. Κατέχει πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού από το University College London και ΜΒΑ με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το University of Oxford.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X