ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο RadissonBlu και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ενώνουν τις δυνάμεις τους

Newsroom K

Η Οργανωτική Επιτροπή του RadissonBlu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπου θα είναι ο Ακαδημαϊκός συνεργάτης του αγώνα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του RadissonBlu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες ειδικές ενέργειες συνεργασίας.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί ως εγγεγραμμένο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο, ενώ βρίσκεται κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of CentralLancashire (UCLan) του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέροντας άριστη Κυπριακή-Βρετανική Ανώτατη εκπαίδευση, σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό αλλά και ερευνητικό επίπεδο. Έχει λάβει πλήρως την Τελική Άδεια Λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, καθώς και τα εύσημα από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA). Η μοναδική αυτή συνέργεια αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus λαμβάνουν δύο πτυχία, από τα Πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UK, πλήρως αναγνωρισμένα σε Κύπρο, Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σε συνέχεια της δέσμευσής του για δημιουργία ενός Πανεπιστημίου διεθνούς εμβέλειας, στηριζόμενο στο στρατηγικό πλεονέκτημα της γεωγραφικής θέσης της Κύπρου και της συμβολής του μητρικού Πανεπιστημίου UCLan Ηνωμένου Βασιλείου, έχει προσελκύσει έναν σημαντικό αριθμό ξένων φοιτητών στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, το Πανεπιστήμιο φιλοξενεί φοιτητές από τη Ρωσία, Ουκρανία, Ευρώπη και Ασία.

Ο 1ος RadissonBlu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων - ατομικός και 1 χιλιομέτρου FunRace και KidsRace.

Τελείται υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Υπουργείου Μεταφορών, του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, του Υπουργείου Υγείας, της Πολιτικής Άμυνας, της Αστυνομίας Κύπρου, του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, της Επιτρόπου Περιβάλλοντος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ) και του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Κύπρου (ΠΑΣΠ).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: www.larnakamarathon.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

#PoliticsBlog Το νέο Υπουργικό και τα σενάρια για 3η θητεία του Νίκαρου

«Επι εποχης Τασου ο Νικαρος δηλωνε οτι δεν επιθυμει να ειναι Προεδρος ενος κρατους με συνορα στο Ληδρα ...»
Γιωργος Χ  |  07:47

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X