ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Θεόδωρος Μίτλετον παραδίδει τη θέση CEO Digital Tree στον Φάνο Δημητρίου

Από το 2018 μέχρι σήμερα, ο κ. Φάνος Δημητρίου διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας

Δελτίο Τύπου

Ο Ιδρυτής και πλειοψηφικός μέτοχος της Digital Tree κ. Θεόδωρος Μίτλετον παρέδωσε το τιμόνι της Εταιρείας στον κ. Φάνο Δημητρίου.

Ο κ. Μίτλετον, μετά από την 7χρονη επιτυχημένη πορεία της Εταιρείας αποφάσισε πως έφτασε η ώρα να αναλάβει την Εκτελεστική Διεύθυνση ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθυντής, κ. Δημητρίου.

«Ο Φάνος είναι διορατικός, έμπειρος και αφοσιωμένος. Μετά την εξαγορά από την DT της Εταιρείας Opium Works την οποία ίδρυσε και διηύθυνε, είχα την τιμή να δουλέψω μαζί του μερικά χρόνια. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ απόλυτα. Εμπιστεύομαι τον Φάνο και είμαι σίγουρος πως το μέλλον της Digital Tree στα χέρια του θα είναι λαμπρό. Η Εταιρεία έχει στρατηγικούς στόχους, τους οποίους είμαι βέβαιος ο Φάνος θα εκπληρώσει. Είμαι δίπλα του ως ιδρυτής, κύριος μέτοχος και Εκτελεστικός Πρόεδρος του Συμβουλίου της Digital Tree», σημείωσε ο κ. Θεόδωρος Μίτλετον.

Ο κ. Φάνος Δημητρίου σπούδασε και τελείωσε BSc Business Administration, Computer Information Systems στο University of Indianapolis School of Business και απέκτησε μεταπτυχιακό στο Lancaster University σε Business Administration: Marketing (2005-2009).

Στην συνέχεια, εργάστηκε ως Account Executive στην Ogilvy. Μετά ξεκίνησε το δικό του Startup, Socialitics, το οποίο μετεξελίχθηκε σε Digital Agency με την εμπορική επωνυμία Opium Works, την οποία και διηύθυνε μέχρι το 2018, χρονιά κατά την οποία η OW εξαγοράστηκε και ενσωματώθηκε πλήρως στην Digital Tree. Από το 2018 μέχρι σήμερα, ο κ. Φάνος Δημητρίου διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας και κατά την τελευταία χρονιά ήταν ο Deputy CEO της Digital Tree.

Η Digital Tree άρχισε τη διαδρομή της το 2014. H Εταιρεία έχοντας δυναμική πορεία, μέσω εξαγορών και εισαγωγών καινούργιων προϊόντων και υπηρεσιών, κατέχει σήμερα σημαντική θέση στον χώρο των ΜΜΕ, Υπηρεσιών Διαδικτύου και e-Commerce. Το οικοσύστημα της Digital Tree περιλαμβάνει διαδικτυακή τηλεόραση, ειδησεογραφικές και αθλητικές ιστοσελίδες, διαδικτυακές υπηρεσίες (video production, digital marketing, website development) όπως επίσης και πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και υπηρεσιών. Η Εταιρεία σήμερα εργοδοτεί 150 επαγγελματίες, διαθέτει γραφεία και Studio σε Λευκωσία και Λεμεσό. Το πελατολόγιο της ξεπερνά τους 800 πελάτες από διάφορους τομείς, εντός και εκτός Κύπρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Ακόμα μία χρονιά τα METRO στηρίζουν έμπρακτα τα αδέσποτα ζώα της Κύπρου.
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ