ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι δοκιμές δείχνουν ότι το Zoflora® σκοτώνει τον ιό Covid-19

Κορυφαίο οικιακό απολυμαντικό που κατασκευάζεται από την Thornton & Ross σκοτώνει στέλεχος κορονοϊού που προκαλεί το Covid-19

Δελτίο Τύπου

Huddersfield, Σεπτέμβριος 2020: Το Zoflora®, το κορυφαίο απολυμαντικό του Ηνωμένου Βασιλείου που κατασκευάζεται από την Thornton & Ross (T&R), μέρος του ομίλου STADA, έχει αποδειχθεί ότι σκοτώνει το SARS-CoV-2, το στέλεχος του κορωνοϊού που προκαλεί την ασθένεια COVID-19.

Οι εργαστηριακές δοκιμές επιβεβαιώνουν ότι το Zoflora® μπορεί να εξαλείψει τους κορωνοϊούς, συμπεριλαμβανομένου του ιού COVID-19 (SARS-CoV-2). Αυτό συμμορφώνεται με το τελευταίο βρετανικό πρότυπο BS EN14476: 2013 + A2: 2019 όταν χρησιμοποιείται σε αραίωση 1:40 με χρόνο επαφής πέντε λεπτών, που σχετίζεται με τη ιοκτόνο δράση των χημικών απολυμαντικών.

Ο Δρ Nigel Cooper, διευθυντής ανάπτυξης της T&R, δήλωσε: «Δεδομένης της αποτελεσματικότητας του Zoflora® έναντι άλλων κορωνοϊών, ήμασταν αρκετά σίγουροι ότι το Zoflora® θα είχε ιοκτόνο δράση κατά του ιού COVID-19. Με τη λήψη των επίσημων δεδομένων, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το Zoflora® σκοτώνει το στέλεχος του ιού SARS-CoV-2 που έχει επηρεάσει σημαντικά τον κόσμο στον οποίο ζούμε σήμερα.

Όπως συνιστάται από παγκόσμιους οργανισμούς υγείας, ο καλύτερος τρόπος προστασίας από τον κορωνοϊό είναι μέσω τακτικού πλυσίματος χεριών, κοινωνικής απόστασης και απολύμανσης. Η χρήση ενός αποδεδειγμένου απολυμαντικού όπως το Zoflora® σε επιφάνειες που αγγίζονται τακτικά στο σπίτι, σε χώρους εκπαίδευσης και στο χώρο εργασίας, είναι ένας τρόπος για να προστατέψετε τον εαυτό σας και εκείνους που σας ενδιαφέρουν. "

Η καθιέρωση ρουτίνας υγιεινής με μερικά απλά, καθημερινά προληπτικά βήματα μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο βακτηρίων και ιών στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας. Το σκούπισμα γραφείων, πληκτρολογίων, διακοπτών φωτός και επιφανειών, καθώς και πορτών, λαβών και επιφανειών κουζίνας και μπάνιου, θα μειώσει την αναπαραγωγή βακτηρίων και ιών σε περιοχές που έρχονται σε επαφή με διάφορα άτομα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ως συμπυκνωμένο απολυμαντικό πολλαπλών χρήσεων, το Zoflora® χρησιμοποιείται σε νοικοκυριά για σχεδόν 100 χρόνια για να σκοτώσει το 99,9% των ιών και των βακτηρίων, ενώ παράλληλα εξαλείφει τις οσμές. Αρχικά αναπτύχθηκε όταν ένας από τους ιδρυτές συνεργάτες της T&R, Nathan Ross, εντόπισε ένα κενό στην αγορά για ένα ευχάριστο σε μυρωδιά απολυμαντικό ως εναλλακτική λύση για το καρμπολικό οξύ.

Το Zoflora® είναι επίσης αποτελεσματικό έναντι άλλων κοινών οικιακών βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένων των e.coli, salmonella, listeria και ιών όπως η γρίπη τύπου A (H1N1), ο ιός του ανθρώπινου έρπητα, ο ροταϊός και ο αναπνευστικός συγκυτικός ιός (RSV).

Το Zoflora® κατασκευάζεται από την T&R, μέρος του Ομίλου STADA, που αναπτύσσει, κατασκευάζει και προμηθεύει ένα ευρύ φάσμα επώνυμων φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή, δερματολογικές λύσεις και άλλα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης και υγιεινής στα κεντρικά της γραφεία στο Huddersfield.

Νωρίτερα φέτος, μια νέα γραμμή παραγωγής πολλών εκατομμυρίων λιρών εγκαταστάθηκε για να επιτρέψει στην εταιρεία να αυξήσει την παραγωγή κατά 100% για να συμβαδίσει με την αυξανόμενη ζήτηση. Μια κατασκευή αυτού του μεγέθους και πολυπλοκότητας θα χρειαζόταν συνήθως περίπου 18 μήνες για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, η νέα γραμμή εμφιάλωσης και πλήρωσης τέθηκε σε λειτουργία σε μόλις οκτώ μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση